Ігор Кондратюк ексклюзивно для «AT BROVARY»: «Я вірю, що Еліну знову підтримають і я буду з нею в суперфіналі!»

image
23 Грудня 2019, 16:22
Поділитися:

Сьогодні, 21-го грудня 2019 року о 19:00 на телеканалі СТБ відбудеться фінал десятого ювілейного сезону «Х-ФАКТОР», в якому позмагаються четверо учасників: Антон Вельбой, Георгій Колдун, Марія Стопник та наша броварчанка Еліна Іващенко.
Минулої суботи Еліна просто блискуче виступила, виконавши дві пісні. Дівчина чуттєво виконала пісню Вітні Х’юстон – I Will Always Love You. У Полякової не було слів від захвату. Каменських від себе додала, що її переповнювали емоції, коли Іващенко співала. Данилко підтвердив, що Еліна – справжній діамант.

Друга пісня, яку виконала наша землячка – це пісня Тіни Кароль – “Выше облаков”. Дівчина намагалася додати власні інтонації, успішно впоравшись із завданням. Весь зал кричав, що вона молодець. За словами Каменських, у Еліни є всі шанси стати конкуренткою для нинішніх українських артистів. Полякова повністю погодилася з колегою. “Все було сьогодні у вас добре”, – додав від себе Данилко. До слова, Кароль написала Кондратюку, що Іващенко дуже добре виступила.

Як наслідок, при оголошення результатів голосування, наша Еліна Іващенко стала першою, хто дістався фіналу десятого сезону «Х-ФАКТОР», який відбудеться 21-го грудня 2019 року о 19:00.

Журналістам видання «AT BROVARY» вдалося поспілкуватися з наставником категорії «Дівчата», який є відомим українським музичним продюсером, телевізійним ведучим та шоуменом, Ігорем Васильовичем Кондратюком та отримати відповіді на деякі запитання.

 – Пане Ігоре, цього сезону в «Х-Фактор» вам випав жереб працювати з категорії «Дівчата». До жеребкування яку б категорію ви хотіли отримати найбільше?
– Чесно кажучи, будь-яку категорію крім категорії «Гурти». «Гурти» – це завжди невдячна історія, така собі х-факторівська традиція. Людям важко розібратися в гуртах. Якщо гурт крутий, давньоіснуючий, наприклад, як гурт «ROMAX», то з ним нічого не можна зробити, що ми і побачили. А якщо створювати новий гурт, то за такий короткий час, як п’ять прямих ефірів», неможливо досягти ніякої якості, щоб глядачі зрозуміли, що це «вауу!» цікавий гурт. Тому грім цієї категорії мене б порадувала будь-яка категорія.
– Наша броварчаночка Еліна Іващенко дуже впевнено дійшла до фіналу. Але до цієї стадії дійшли дуже сильні учасники. Ми розуміємо, що ви всі ставки робите на категорію «Дівчата», але все ж таки, можете у відсотках оцінити шанси Еліночки перемогти в ювілейному сезоні «Х-Фактора»?
– Про хід голосування нам не кажуть, вважається, що так чесніше. В принципі я вже звикся з цим. Перші два сезони, знаючи про минулоефірний хід голосування, ми бігали, трусилися, намагалися щось змінити, чи пісню чи постановку… Але таке рішення продюсерів телеканалу. За ці сезони я помітив таку тенденцію, що чим більше учасників лайкають в ютубі чи соцмережах, то пропорційно за них так і голосують в ефірах. Похибка звичайно є, але незначна. Еліну в ютубі лайкають, мабуть, найбільше. Тому я впевнений, що я разом з нею буду в суперфіналі.

– Яка Еліна на тренуваннях? Як вона вам запам’ятається в майбутньому?
– Еліна запам’ятається, як дуже працьовитою і талановитою дівчиною. Я б навіть назвав її українською Adele. Сподіваюсь, вона не образиться, бо Adele схудла, я про талант, а не про зовнішність. Еліна сама пише пісні і якраз сьогодні вона виконає одну із своїх пісень, яку представить на Євробаченні. Дуже крута ця пісня, як для 17-річної дівчини! Короче кажучи, талановита, співоча, перспективна та крута співачка!

 
– Сьогодні учасники будуть співати по дві чи по три пісні?
– По три пісні. Перша пісня буде кастингова (прим. ред.на кастингу Еліна Іващенко виконувала пісню Demi Lovato – Stone Cold), друга пісня буде для Еліни Іващенко та Велбоя – це пісня власного написання, а Маша Стопник та Георгій Колдун будуть виконувати пісні, які підготували їм їхні продюсери. Ну і третя пісня – це пісня, яку учасники фіналу будуть виконувати із запрошеними зірками. Еліна буде виступати з ….(прим. ред.знаємо, але не скажемо).  Про це писати не потрібно, бо ми до останнього повинні тримати інтригу. Але скажу, що у них виграшна пісня. І взагалі, мені здається, що у Еліни Іващенко сьогодні буде крутий набір пісень. Я вірю, що її знову підтримають і я буду з нею в суперфіналі.
– Що побажаєте через наше видання «AT BROVARY» броварчанам, які палко підтримують свою землячку?
– Шановні броварчани, підтримайте свою землячку, ви не пожалкуєте! Ви заслужили мати не тільки переможницю проекту «Голос.Діти», але й переможницю десятого сезону «Х-ФАКТОР». Якщо це станеться, то Еліна стане єдиною учасницею з категорії «Дівчата», яка перемогла за всі сезони проекту.

Нагадаємо, що сьогодні, 21.12.2019 о 19:00 на телеканалі СТБ відбудеться фінальний прямий ефір, в якому разом з броварчанкою Еліною Іващенко буде змагатись ще три учасники. Після сьогоднішнього голосування до суперфіналу пройде лише два учасники і відразу оголоситься нове голосування, яке триватиме цілий тиждень. Наступної суботи в прямому ефірі телеканалу СТБ відбудеться суперфінал та галаконцерт, після якого ведуча оголосить переможця десятого сезону вокального шоу «Х-ФАКТОР».
Віддати свій голос можна двома способами:

відправити смс-повідомлення з текстом «08» на номер 7766.
завантажити на телефон додаток «TELEPORTAL», відкрити в ньому проект «Х-ФАКТОР», далі вкладка «Голосування». Голосувати через цей додаток можна безкоштовно.

Видання «AT BROVARY» бажає нашій Еліночці перемоги не тільки в цьому проекті, але й у всіх наступних! Щоб перемогти – потрібне бажання, а бажання у броварчанки палає в очах! Вона переможе!

Далі матеріал додається після прямого фінального ефіру:

В фінальному прямому ефірі, який відбувся 21.12.2019 року Еліна Іващенко виконала три пісні. Першу пісню Demi Lovato – Stone Cold Еліна вже виконувала на кастингу «Х-ФАКТОР», але з постановкою та костюмами ця пісня у виконанні нашої броварчанки виглядала на висоті.
 

Другу пісню у фінальному прямому ефірі всі учасники повинні були виконати дуетом із зіркою. До кінця трималась інтрига, кому яка зірка дістанеться. А дістався Еліні Олег Винник.

 Ми б навіть сказали, що Олегу Виннику дісталась Еліна Іващенко, бо виконання пісні Олега Винника – «Мати каже правду» проникало у слухачів до кожної клітинки. Здавалось, що ця пісня може існувати тільки у дуетній постановці. А варіант цього дуету лише один – Еліна Іващенко та Олег Винник.

Ну а третя пісня, яку виконала Еліна Іващенко – це авторська пісня «Get up», з якою наша землячка буде брати участь у Національному відборі на Євробачення.
– Пісня написана близько півроку тому. Якось вночі мені різко захотілось написати свою пісню. Я написала відразу два рядки,які, в принципі, і передають всю суть даної композиції, – розказує Еліна в прямому ефірі.

Судді, як завжди були в захваті виконання всіх пісень Еліни Іващенко, не будемо детально зупинятись на всіх епітетах, адресованими суддями «Х-ФАКТОРУ» в бік нашої броварчанки. Коротко скажемо, що як виданню «AT BROVARY» говорив наставник Еліни Ігор Кондратюк «Я вірю, що Еліну знову підтримають і я буду з нею в суперфіналі!», так і сталося. Ведуча телешоу вже в котрий раз першою оголосила Еліну Іващенко, про вихід до наступного та заключного етапу десятого ювілейного сезону проекту «Х-ФАКТОР». Разом з нашою землячкою побореться ще один учасник Георгій Колдун, яким опікується Оля Полякова.
Цілий тиждень до наступної суботи, до 28-го грудня можна буде голосувати за потенційного переможця ювілейного сезону проекту «Х-ФАКТОР».

  
Нагадаємо, що віддати свій голос можна двома способами:

відправити смс-повідомлення з текстом «08» на номер 7766.
завантажити на телефон додаток «TELEPORTAL», відкрити в ньому проект «Х-ФАКТОР», далі вкладка «Голосування». Голосувати через цей додаток можна безкоштовно.

 

Джерело: https://atbrovary.org RSS feed