є можливість евакуації за кордон

image
29 Березня 2022, 08:43
Поділитися:



Київська область, Обухівський район, Українська тергромада. У місті допомагають мешканцям евакуюватися за кордон.

Про це йдеться у дописі на сторінці Української громади, передають Хроніки Обухова.

У вівторок ми знов відправляємо маленьку групу до Німеччини. Але, сподіваємось, що згодом дружня громада Нірштайну поновить програму прийому наших громадян.

Транспортування групи з Українки до Варшави, як і минулого разу, буде здійснюватись представниками польської благодійної місії. Орієнтовна дата від’їзду з Українки у вівторок 29 березня.

В автобусі є додаткових 13 місць – таким чином разом з групою ви можете перетнути польський кордон та доїхати до Центру гуманітарної допомоги PTAK у Варшаві, який допомагає евакуювати наших громадян до країн Європи (Німеччина, Іспанія, Швеція, Швейцарія, Данія, Голландія, Італія), йдеться у повідомленні.

Довідково:

  • Центр гуманітарної допомоги PTAK – є найпотужнішим у Європі пунктом допомоги біженцям з України, який був створений у торгівельно-виставковому та конгрес – центрі Ptak Warsaw Expo. Він має площу 150 000 м2, що дозволяє одночасно приймати до 20 000 переселенців. Центр працює за підтримки та координації уряду Республіки Польща та Мазовецького воєводи.





Source link