І знову Фастів серед лідерів! Тепер з цивільного захисту населення

image
27 Лютого 2019, 18:50
Поділитися:

1 місце – за результатами проведення командно-штабних навчань (міського голову Михайла Нетяжука як керівника місцевої ланки єдиної державної системи цивільного захисту визнано кращим керівником по проведенню штабних навчань).

 

2 місце Фастів зайняв у рейтингу міст Київської області щодо утримання та керівництва системи цивільного захисту на обласному рівні.

 

Про це було сказано під час проведення Київської обласної комісії з ТЕБ та НС, де було підбито підсумки роботи служб цивільного захисту усієї області за 2018 рік та визначено пріоритетні задачі на 2019 рік.

 

21 лютого в приміщення Київської обласної державної адміністрації під керівництвом заступника голови КОДА В’ячеслава Кучера відбулося проведення зборів керівного складу органу управління місцевих органів виконавчої влади, виконавчих органів місцевого самоврядування, спеціалізованих служб Цивільного захисту територіальних підсистем єдиної державної системи цивільного захисту Київської області та територіальних органів управління головного управління ДСНС України в Київської області щодо підбиття підсумків роботи в 2018 році та постановки пріоритетних завдань на 2019 рік.

 

В серпні 2019 року на базі виконавчого комітету буде проведено командно-штабне тренування, де вперше для нас буде вперше відпрацьована тематика переведення міської системи цивільного захисту з мирного часу на особливий період. 

Джерело: fastiv-rada.gov.ua