І навіть дощ їм не завадив: понад півтисячі жителів Солом’янки взяли участь у першій весняній толоці

image
17 Березня 2019, 16:47
Поділитися:

Попри дощ та вітер у Ландшафтому парку, що на Солом’янці, успішно пройшла перша весняна толока. 

– Так, суботнього ранку в Ландшафтному парку зібралось більше півтисячі місцевих жителів, щоб разом прибрати територію однієї з найбільших зелених зон району, – зазначили у Солом’янській РДА.

Масштабна толока ініційована головою Солом’янського району Ігорем Довбанем. До толоки приєднались активна молодь, громадські організації та небайдужі люди. Під веселі українські пісні також наводили лад на території працівники райдержадміністрації. 

Вважаю, що наші діти, виходячи на прогулянки, мають бачити чисте подвір’я, а не шприци, пляшки і різне сміття. Тому, якщо є можливість, приєднуйтесь до таких толок і надалі, щоб виховувати у наших дітях, онуків дбайливе ставлення до природи та відповідальність за чисте довкілля, – зазначив Ігор Довбань.

До заходу долучилися більше  650 солом’янців, хоча очікувалось лише 300. Для малечі, яка завітала на толоку разом з батьками, підготували цікаві та корисні майстер-класи. Це і виготовлення шпаківень з природного каменю, і створення своїми руками оригінальних поробок з паперу та інших речей.

Після завершення прибирання усіх бажаючих пригостили смачною кашею та гарячим чаєм.

Фото: Солом’янська РДА

Важливі новини та перевірена інформація в Telegram і Facebook.

Джерело: Вечірній Київ