Гвардія наступу: військовослужбовці роти розвідки спецпризначення бригади «Спартан» виконують найнебезпечніші та ризиковані завдання

image
10 Травня 2023, 14:21
Поділитися:

Війна триває і на обороні нашої держави стоять лише найвідважніші та найсильніші хлопці. Однією зі штурмових бригад «Гвардії наступу» є «Спартан».

Так, основним завданням підрозділу спецпризначення бригади є розвідувальні дії. До їхніх обов’язків входить відстеження ситуації на передньому краї оборони ворога в певній смузі відповідальності, а також спостереження за зміною угруповань противника, їхнього озброєння та характеру дій.

Проте часто бійці виконують нетипові завдання, адже тримають позиції в найгарячіших точках фронту. Їм доводиться працювати в тилу противника, виконувати диверсійно-розвідувальні завдання, проводити мінно-вибухові роботи безпосередньо на лінії зіткнення.

Специфіка професії розвідника, зокрема, передбачає посилені фізичні навантаження, тож у гвардійців щоденна бойова та спеціальна підготовка. Поряд з основними навичками, якими повинен володіти спецпризначенець, є і знання топографії, тактичної медицини та інженерії.

Тож долучитися до бригади «Спартан» у складі «Гвардії наступу» можна у зручному форматі, подавши відповідну анкету на сайті. Також можна подати заявку через Центр надання адміністративних послуг у Київській області за адресою: м. Біла Церква, вул. Незалежності, 34.

Довідково.

Штурмова бригада «Спартан» – 3-я бригада оперативного призначення «Гвардії наступу». Із початку російського вторгнення в Україну 2022 року бригада брала участь в оборонних боях за місто Харків, була серед підрозділів Сил оборони України, які звільняли населені пункти поблизу Харкова. Під час боїв підрозділи бригади ліквідували суттєву кількість російських військовослужбовців та їхньої військової техніки.

Сьогодні підрозділи бригади тримають Харків, діють у Харківській та Луганській областях, ведуть оборонні дії на Донеччині.

Джерело: Київська обласна військова адміністрація