Гуманітарна місія УПЦ Київської області відвідала Херсон та доставила декілька тон допомоги

image
15 Грудня 2022, 18:18
Поділитися:

13 грудня на Херсонщині побувала гуманітарна місія. Її представники доставили на деокуповані території харчі, ліки, одяг та обігрівальні засоби. Місія відбулася спільними зусиллями Синодальних соціального та військового відділів, БФ «Фавор», Відділу у справах сім‘ї Київської єпархії, Молодіжного відділу Бориспільської єпархії за участю духовенства Київської, Білоцерківської, Бориспільської, Кіровоградської та Миколаївської єпархій.

«Крупи, борошно, цукор, тушонка, ковбаси, консерви, теплі речі, генератор — загалом тони гуманітарного вантажу на 9 мікроавтобусах. Це цілий гумконвой!», — прокоментували учасники місії.

Супроводжував груз Священник УПЦ Свято-Михайлівського храму Віталій Бойко. Водії – староста храму, який і надав автомобілі, Сергій та інший водій Борис. В одному з авто було: мука, цукор, сіль, рис, гречка, ячміна та пшенична крупа, вермішель, солодощі, памперси для дорослих та дитячі, мило, миючі, одяг та ще різні дрібниці. Приблизно 2 тони. Інша машина: картопля, буряк, морква, капуста, мандарини, банани, свіжі гриби, консервація. Також приблизно 2 тони.

Підписуйтесь на нас у Facebook, на наш Telegram-канал та слідкуйте за новинами Білої Церкви на сайті.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію

Джерело: Новини Білої Церкви – головні та останні новини БЦ сьогодні, події в Білій Церкві