Гуляв і загубився в лісі: патрульні у Києві повернули сина матері, – ФОТО

image
6 Жовтня 2023, 15:05
Поділитися:

Патрульні у Києві повернули матері сина, який загубився у Голосіївському парку.

Про це повідомляє пресслужба Патрульної поліції Києва.

Хочете дізнаватися ще більше новин Києва, столичного регіону та України? Скоріше долучайтесь до нашого Telegram-канал «Головні новини Києва – 44.ua».

Напередодні на лінію 112 надійшло повідомлення про виявлення дитини без супроводу дорослих. Інспектори негайно прибули на місце, де їх очікував заявник разом із 16-річним хлопцем. Чоловік розповів, що дитина має вади мовлення, тож дізнатися, де його батьки не вдалося, – розповіли правоохоронці.

Охоронці порядку розпочали пошук рідних підлітка. На щастя, неподалік від місця, патрульні виявили матір згуби, яка шукала хлопця.

Жінка розповіла поліцейським, що гуляла з сином на дитячому майданчику, відволіклась та в цей час він зник.

Надалі інспектори передали дитину матері та провели з нею профілактичну бесіду. Про подію охоронці порядку повідомили інспекторів ювенальної превенції Голосіївського управління поліції.

У столиці правоохоронці розшукали зниклого 16-річного хлопця, Патрульна поліція Києва

Дякуємо небайдужому громадянину за довіру, а колегам за оперативність! – резюмували патрульні.

Як ми розповідали, 21 серпня до поліції звернулась стурбована жінка, яка повідомила, що гуляла зі своїми дітьми в лісі, що в Оболонському районі, та на декілька хвилин відволіклася. В цей час діти зникли. Жінка разом з родичами намагалися самостійно їх розшукати, та нічого не вийшло.

Крім того, писали про те, що в Білоцерківському районі пішла з дому та не повернулась 58-річна жінка. Поліція розшукала зниклу.

Джерело: Новини Києва – головні і актуальні Київські
новини сьогодні на 44.ua