Гризуть, рятуйте! ТОП-6 служб у Києві, які приберуть паразитів

image
27 Березня 2024, 17:32
Поділитися:

Ви купили стару квартиру? Квартиранти виявились не такими вже й чистюлями? Якщо вас гризе хтось, крім партнера та домашніх улюбленців – пора замовляти дезінсекцію.

На ваше щастя, редакція 44.ua вже подивилась, кого можна швидко знайти та викликати. Жартівникам наперед відповідаємо: ні, вони не виведуть вашу тещу.

DezTactic

Ця фірма обіцяє знищити шкідників у вашому домі вже з першої обробки. Ну що тут скажеш? Оптимісти. Насправді йдеться про те, що працівники приходять рятувати ваші дивани з сертифікованими препаратами провідних компаній: BASF, Bayer та Syngenta.

Pixabay

Контакти: +38(073)7448809.

DezInService

Ці хардкорники не лише комах можуть вивести, а й гризунів переселити. А також, що важливо, окремою послугою пропонують боротьбу із запахами. Ті, хто придбав квартиру по дивовижно низькій ціні, цьому пункту зрадіють особливо.

Контакти: +38(093)5757713.

“Уборка24”

Окрім російськомовної назви, що неприємно, фірма пропонує свої послуги у боротьбі з комахами та гризунами (що вже приємно). Із техніки застосовує продукцію Kaercher та Numatic, якщо ви розбираєтесь у таких нюансах.

Гризуть, рятуйте! ТОП-6 служб у Києві, які приберуть паразитів, фото-2, Kaercher

Kaercher

Що цікаво, на ринку контора тримається з 2014 року. За цей час здійснила більше 20 тисяч виїздів та прибрала більше 200 квадратних метрів. Мабуть, дійсно знайшла свою нішу?

Контакти: +38(068)0240024.

“Ліквідатор”

Бореться фірма з усім, що було перераховано вище, але особливо підкреслює свої успіхи в подоланні бліх. Окрім звичайного спектру робіт, співробітники “Ліквідатора” вас ще й проконсультують щодо подальшого нагляду за вже очищеним приміщенням. Ну хіба не молодці? І з гумором все в порядку, окремо від квартир порахували тариф для гуртожитків (і нехай студенти моляться, щоб це не був якийсь натяк).

Контакти: 097 514 12 12

EDS Plus

Окрім вигнання бліх із вашої оселі, фірма пропонує послуги… По зберіганню зерна.

Гризуть, рятуйте! ТОП-6 служб у Києві, які приберуть паразитів, фото-3, Pixabay

Pixabay

Тож, якщо у вас завалявся елеватор на кухні, саме час звернутись до справжніх щирих професіоналів. Якщо без жартів – EDS Plus дуже підкупає тим, що дає знижку учасникам бойових дій. Не надто публічна послуга, але підхід правильний.

Контакти: +38(097)5954131.

“Катарос Плюс”

В останньому пункті опинились надзвичайно працьовиті люди. Судячи з меню на сайті, вони борються з блохами, клопами, пацюками, осами та шершнями, мухами, мурахами, комарами, кліщами, тарганами, а ще можуть зробити у вас прибирання.

Гризуть, рятуйте! ТОП-6 служб у Києві, які приберуть паразитів, фото-4, Pixabay

Pixabay

Здається, “Катарос Плюс” не поборе хіба ведмедя, але це не точно. Зате у цієї фірми дуже точне меню, по якому питань взагалі немає!

Контакти: +38(093)7129000.

Нагадаємо, раніше ми писали, в яких районах столиці найбільше паразитів та шкідників.

Актуальні, важливі та перевірені новини Києва, Київщини та України читайте в нашому Telegram-каналі “Головні новини Києва – 44.ua”. Не забувайте долучатись.

Джерело: Новини Києва – головні і актуальні Київські
новини сьогодні на 44.ua