Група компаній DIM допомагає захистити пам’ятки культури Києва

image
27 Березня 2022, 12:20
Поділитися:

27 марта 2022 г. 11:55

Група компаній DIM на прохання Департаменту охорони культурної спадщини допомагає захистити пам’ятки культури столиці. Розпочали з пам’ятника Володимиру Великому — першого у столиці монументального пам’ятника, встановленого у 1853 році та збереженого до нашого часу у первісному вигляді.

Про це, як передає КВ, повідомляє прес-служба девелопера.

“Ми відразу ж відгукнулися на прохання представників міської влади, оперативно організували й надали усе необхідне: риштування, опалубку та працівників, які якісно провели свою частину робіт. Далі монумент заклали мішками з піском. Наступною пам’яткою, захистом якої ми займемося, стане пам’ятник Богдану Хмельницькому, що на Софійській площі” — розповів Олександр Насіковський, засновник та керуючий партнер групи компаній DIM.

в Телеграм

Захист культурних пам’яток, відбудова житлового фонду та відновлення зруйнованої ворогом інфраструктури — стали головними напрямками в діяльності будівельних компаній України.

“Спільними зусиллями та невтомною працею ми показуємо окупантами, де їхнє справжнє місце й доводимо усьому світу, що українці — вмотивована, згуртована й непереможна нація” — додав Олександр Насіковський.

Нагадаємо партнер девелоперської компанії DIM Андрій Насіковський став на захист України. Девелопер підписав контракт і вступив до добровольчих лав територіальної оборони міста Київ.

Читайте: Група компаній DIM перерахувала ЗСУ 1 мільйон гривень та доєдналася до будівельної армії

Фото: DIM

КиевВласть

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона