Гроші на тренування: у Києві підтримують спортивні школи

image
10 Вересня 2020, 09:56
Поділитися:

Для функціонування та розвитку дитячо-юнацьких спортивних шкіл комунальної власності територіальної громади міста Києва виділяється 672 млн 788 тис. 123 грн.

Про це повідомили в пресслужбі КМДА.

– Нашою метою є залучення та всебічний саморозвиток молодого покоління, саме тому із року в рік ми намагаємося створювати та підтримувати необхідні умови для гармонійного виховання та фізичного розвитку. І це надважливо, адже високі досягнення наших київських спортсменів мотивують працювати для них ще більше, – зазначила директорка Департаменту молоді та спорту Юлія Хан.

Дитячо-юнацькі школи комунальної власності мають повну фінансову підтримку міста. Першочергово кошти спрямовують на розвиток олімпійських та неолімпійських видів спорту та безпосередньо проведення навчально-тренувального процесу з використанням новітніх технологій.

Вихованці дитячо-юнацьких спортивних шкіл, разом із тренерами, беруть участь у навчально-тренувальних зборах та відрядженнях для участі у чемпіонатах, Кубках України, інших Всеукраїнських спортивних змаганнях повністю за кошти міського бюджету. Спортсменам також відшкодовують проїзд на міжнародні спортивні змагання відповідно до Календарного плану спортивних заходів та підвищення кваліфікації тренерів-викладачів ДЮСШ.

Нагадаємо, третього вересня офіційно відкрили чемпіонату України з вітрильного спорту серед юнаків і дівчат.

Наталка Марків

Читай «Вечірку» в Telegram та Facebook

Джерело: Вечірній Київ