ГРОМАДСЬКІ СЛУХАННЯ НА ТЕМУ ПРАВОПОРЯДКУ

image
18 Березня 2019, 17:07
Поділитися:

В приміщенні КСОН мікрорайону Потіївка відбулись традиційні для міста громадські слухання з питань забезпечення правопорядку, охорони прав, свобод і законних інтересів громадян. На зустріч з місцевими жителями прибули представники виконавчого комітету Фастівської міської ради – заступник міського голови Тимофій Рудяк та завідувач сектором з питань мобілізаційної роботи Олександр Тягун, відділення Васильківського відділу поліції дільничні офіцери поліції Микола Линов та Сергій Горовенко, місцевої прокуратури Вячеслав Жарун.
Розмова під час зустрічі вийшла обопільно корисна, хоча дещо і емоційна. Що і закономірно, адже до найвіддаленішого куточка Фастова у такому розширеному складі делегації навідуються не часто. Мікрорайон своєрідний –  мешкає в ньому чимало людей пенсійного віку, до того ж тут розкинувся великий дачний масив. Це і наклало свій відбиток на тематику бесіди учасників слухань.
Звичайно, потіївчан не обходять проблеми, що притаманні всій фастівській громаді, тож вони, користуючись присутністю уповноважених від міської влади, не проминули можливість зачепити питання благоустрою мікрорайону. Та все ж господарі, пам’ятаючи основну причину зібрання, насамперед заслухали звіт свого дільничного М. Линова, який обмалював криміногенну ситуацію на підпорядкованій йому території, та оприлюднили декілька найбільш наболілих питань. Приміром, дошкуляють жителям собаки, нагляду за якими господар не приділяє належної уваги. Допомоги просили вони у боротьбі з підприємцем, який втративши совість у гонитві за наживою, зливає нечистоти у прилеглий ліс та з нелегальними збирачами металобрухту тощо. Висловивши свої зауваження та внісши пропозиції з питань забезпечення законності, охорони своїх прав, свобод та інтересів, учасники зустрічі спільний займенник знайшли у важливості частішого спілкування сторін, необхідності спільного, допомагаючи один одному, вирішення проблем та більш ефективномупроведенні профілактичної роботи серед молоді та запобіганню вчиненню правопорушень. 

Джерело: fastiv-rada.gov.ua