Громадські слухання щодо впливу на довкілля водозабору на вул. Підприємницька

image
6 Листопада 2019, 10:35
Поділитися:

На сайті Броварської міськради з’явилось оголошення про початок громадського обговорення звіту з оцінки впливу на довкілля планової діяльності.

В оголошенні зазначено, що ТОВ «Прайд Аква Групп» у Броварах планує нове будівництво власного водозабору (артезіанської свердловини) для господарських та питних потреб на вул. Підприємницька, 5. Земельна ділянка площею 1 га (кадастровий номер: 3210600000:00:052:0542) передана компанії в постійне користування згідно договору купівлі-продажу.

Громадське обговорення щодо оцінки впливу на довкілля у зв’язку із запланованою діяльністю ТОВ «Прайд Аква Групп» триватиме 25 днів із моменту офіційного опублікування оголошення. Перші громадські слухання відбудуться 8 листопада об 11:00 годині в приміщенні МКЦ «Прометей» за адресою: бульв. Незалежності, 4.

«Протягом усього строку обговорень, громадськість має право подавати будь-які зауваження або пропозиції, які, на її думку, стосуються планованої діяльності, без необхідності їх обґрунтування. Зауваження та пропозиції можуть подавати в письмовій формі (у тому числі в електронному вигляді) та усно під час громадських слухань із внесенням до протоколу громадських слухань. Пропозиції, надані після встановленого строку, не розглядаються», − йдеться в оголошенні.

Зауваження та пропозиції необхідно надавати Департаменту екології та природних ресурсів КОДА за адресою: 01004, м. Київ, вул. Басейна, 1/2. Телефон: (044) 234-96-15, e-mail: [email protected] Контактна особа: Киреєва Вікторія Станіславівна.

Ознайомитися з документом щодо оцінки впливу на довкілля ТОВ «Прайд Аква Групп» та іншою додатковою інформацію можна в Броварській міськраді з понеділка до  п’ятниці з 9:00 до 17:00 за адресою: вул. Гагаріна, 15. Телефон: (04594) 6-11-11.

Головне фото ‒ з мережі інтернет

Читайте також: Мазут із Чорнобильської АЕС утилізує ТОВ «РЕИ Бровари» за 1 копійку

Джерело: Трибуна Бровари