Громадська організація «ОНЛАІН»: захист, оздоровлення та дозвілля для особливих людей

image
9 Лютого 2021, 12:02
Поділитися:

Громадська організація «Незрячих Людей Активних і Незалежних» (ОНЛАІН/ONLAIN) в Броварах створена для того, щоб підтримати людей з вадами зору та іншими фізичними обмеженнями, а також допомогти їм з соціальною адаптацією. Тут не лише підготовлюють незрячих і слабозорих до повноцінного самостійного життя у суспільстві, а й захищають їх права та інтереси.

ГО була заснована у 2016 році однодумцями професійними спортсменами і любителями як біговий клуб (GuideRunner) для людей з вадами зору. На сьогоднішній день у команді ОНЛАІН працюють ведучі спеціалісти: юристи, психологи, тренери і волонтери, в тому числі – з вадами зору. Організація щодня відкриває нові можливості для особливих людей.

Біговий клуб GuideRunner

Це перший український біговий клуб для людей з вадами зору та іншими фізичними обмеженнями, створений у 2014 році чотирикратним срібним призером чемпіонатів світу і Чемпіоном Європи з паратріатлону Василем Закревським.

Уроки плавання GUIDE SWIM

Проект, який дає можливість бажаючим будь-якого віку навчитися плавати. Уроки проводить п’ятиразовий чемпіон і восьмиразовий призер літніх Паралімпійських ігор, заслужений майстер спорту України Олексій Федина.

Скандинавська ходьба NordicWalking

Скандинавська ходьба проходить під керівництвом досвідченого тренера – Руслана Рубеля, — це чудова заміна бігу для тих, кому він недоступний.

Юридичні консультації YourLawGuide

Проект, який дозволяє отримати грамотну юридичну підтримку адвоката з багаторічним досвідом – Лілії Бондаренко. Лілія є провідним юристом в організації, котрий спеціалізується на захисті прав і інтересів людей з вадами зору.

Школа танцю «Brovarysocialdance»

Ми завжди відкриті для тих, хто не тільки хоче отримати естетичне задоволення від занять бальними танцями, але й ставить перед собою більш високі цілі. Досягти їх вам допоможуть наші викладачі, що оточують своїх учнів увагою та підтримкою.

Psychologyimtouch

Наш кваліфікований психолог Наталія Медведіва надасть професійну допомогу,як позбутися від життєвих проблем та при необхідності є можливість індивідуального консультування.

Englishintouch

Наші фахівці допоможуть вам удосконалити англійську мову,щоб вільно спілкуватися в інших країнах.

Healthintouch

Перший в Україні масажний кабінет де працюють незрячі спеціалісти.

Наші спеціалісти нададуть вам такі види масажу: лікувальний, класичний,спортивний,масажи спини,рук ,ніг,голови, антицелюлітний,лімфодренажний, дренажний, общий,дитячий, медовий, тандем.

На честь дня всіх закоханих поспішаємо порадувати наших улюблених клієнтів приємною скидкою: -20% на будь-який вид масажу. Приходьте самі і приводьте своїх улюблених, адже кращий подарунок – це здоров’я!

Акція діє з 1.02.21 по 01.03.2021 включно.

Наша адреса: м.Бровари, вул. Героїв Небесної Сотні, 13а.

Телефон: +38 (067) 597 89 16, +38 (068) 959 45 44, +38 (073) 959 45 44.

Ми у Facebook.

Джерело: Новости Броварів