Громадяни мають і надалі дотримуватись режиму світломаскування, – Павлюк

image
23 Червня 2022, 17:55
Поділитися:

23 червня 2022 г. 17:42

Жителів Київщини вкотре закликають не нехтувати сигналами тривоги та режимом світломаскування. На сьогодні Київ лишається і лишатиметься головною метою загарбницьких мрій ворога, тому військове командуваня не виключє ані ймовірність спроб формування нових ударних угруповань на Київському та Чернігівському напрямках за рахунок заходів “тотальної мобілізації” резервістів, ані ударів з повітря.

Про це KВ стало відомо з інтерв’ю Олександра Павлюка, командувача угрупування сил і засобів оборони міста Києва для “Укрінформ”.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

Противник продовжує застосовувати ракети різних типів задля провокацій з повітря. Загроза залишається й зараз, тому необхідність дотримання режиму світломаскування є нагальною.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

“Світломаскувальний режим щонайменше необхідний там, де залишається загроза з повітря. На жаль, Київщина належить до такого регіону”, – заявив Павлюк

Задля власної безпеки, громадянам радять дотримуватись порад військових і зважати на ситуацію у власному регіоні. Також зазначається необхідність дотримання комендантської години.

Нагадаємо, як раніше писала KВ, Київ залишається головною метою російського окупанта. Столиця постійно укріплюється, але загроза з повітря все ще переслідує жителів та гостей міста.

Читайте: Резніков про перші HIMARS на озброєнні ЗСУ: “Літо буде спекотним для російських окупантів”

Фото: Вільне радіо

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона