Громаді Броварів та району представлено нового голову РДА | Трибуна

image
24 Вересня 2020, 17:50
Поділитися:

24-го вересня біля адмінбудівлі Броварської райдержадміністрації відбулося представлення новопризначеного голови Броварської РДА Георгія Біркадзе. Інформацію про це розміщено на офіційному сайті Броварської РДА.

Новий очільник Броварської РДА отримав із рук голови КОДА Василя Володіна службове посвідчення.

«Броварський район має успішно реалізувати всі національні реформи. На часі – створення адміністративних центрів територіальних громад. Тому Георгій Біркадзе має остаточно закінчити процес децентралізації та сприяти максимальному залученню інвестицій у регіон», – зазначив присутнім Василь Володін.

Володін на представленні Біркадзе 24.09.2020

Василь Володін

Своєю чергою новопризначений голова Броварської РДА висловив подяку за довіру Президенту України, який підтримав його кандидатуру на цю посаду. А також зазначив, що готовий до покладеної на нього відповідальності працювати задля блага мешканців Броварщини.

Громада спілкується з Біркадзе 24.09.2020Громада спілкується з Біркадзе 24.09.2020На заході було присутнє керівництво броварської міськ – та райради, екс-керівник КОДА, депутати, сільські, селищні голови, керівники підприємств, установ та організацій Броварського району. Наостанок присутні мали змогу поставити Георгію Біркадзе запитання.

Фото – Броварська РДА

Читайте також:

Георгій Біркадзе – новий очільник Броварської РДА

Миколу Клименка звільнено з посади голови Броварської РДА

Начальника юридичного відділу апарату Броварської РДА зловили на хабаріГорган пояснив, чому саме Клименко очолив Броварську РДА

Джерело: Трибуна – Бровари