Грабіжники не дрімають: в Броварах та районі пограбовано житлові помешкання та дитячий магазин «Антошка»

image
6 Лютого 2019, 16:44
Поділитися:

З початком лютого місяця в Броварах та Броварському районі грабіжники продовжують псувати статистику правоохоронним органам.

01.02.2019 року охоронник заводу порошкової металургії, що в м. Бровари по вул. Незалежності, 47, здійснюючи обхід території біля одного з цехів о 16:00 почув підозрілі звуки. Зателефонувавши на КПП, була включена тривожна кнопка. По приїзду поліції, її працівниками в одному з цехів було виявлено невідому особу. Затриманий виявився мешканцем Броварів 1985 року народження. Працівники поліції здійснили затримання чоловіка за ст. 162 КК України.

В цей же день, скориставшись відсутністю господарів, була пограбувана квартира в м. Бровари по вул. Симона Петлюри 16Г. Так, як квартира знаходиться на першому поверсі, злочинці незаконно проникли до помешкання шляхом віджиму пластикового вікна. Було викрадено грошові кошти у розмірі 8 тис. гривень та 400 доларів, ноутбук, планшет, пластикову картку ПРИВАТБАНКУ, флешку та срібне кільце.

03.02.2019 року до працівників Броварського відділу поліції звернулась власниця будинку дачного кооперативу “Трилісся”, в с. Богданівка, Броварського р-ну. В період з осені і до 3-го січня (відсутність господаря) з її помешкання було викрадено насосну станцію. Проникли до помешкання злочинці через вікно. По даній справі ведеться слідство.

Позавчора, 04.02.2019 року близько 04:00 ранку, в дитячому магазині «Антошка», що розташований в м. Бровари, вул. Незалежності, 3, спрацювала сигналізація. По приїзді працівників служби охорони “Комкон” та товарознавця було виявлено розбиту вітрину та відсутність однієї коробки з іграшками “Hot Wheels” вартістю 12 тис. грн. Також було з’ясовано, що вітрина була пошкоджена за допомогою цеглини.

 

Джерело: https://atbrovary.org RSS feed