Готуй сани влітку

image
20 Червня 2019, 16:19
Поділитися:

Хоч надворі літня спека, першочергово на засіданні 11 червня члени виконавчого комітету заслухали керівників міських комунальних підприємств і дошкільних закладів міста щодо підготовки об’єктів комунальної власності до осінньо-зимового періоду, після чого затвердили відповідний план заходів. На засіданні було також підбито підсумки проведення весняного двомісячника з благоустрою: він завершився, але заходи з наведення чистоти і порядку, озеленення, поліпшення санітарного стану в місті тривають безперервно, і на це виділяється достатньо коштів. У зв’язку зі зменшенням кількості звернень кагарличан на прямий телефонний зв’язок, який практикувався двічі на місяць, встановлено одноразове проведення цього заходу – у другій половині кожного місяця (третя або четверта середа з 14.00 до 15.00), а в першій половині місяця дзвінки прийматимуть в райдержадміністрації.

Було ухвалено рішення про виготовлення проектно-кошторисної документації на ряд об’єктів: реконструкцію зовнішнього освітлення місць загального користування по вул. Історичній із облаштуванням вузла обліку на закритій трансформаторній підстанції №171; упорядкування території парку-пам’ятки садово-паркового мистецтва загальнодержавного значення «Кагарлицький» (капітальний ремонт); капремонт частини покрівлі багатоквартирного будинку по вул. Миру, 18. Затверджено вже виготовлену проектно-кошторисну документацію та техніко-економічні показники на капітальний ремонт відмостки та входу до під’їзду багатоквартирного будинку по вул. Каштановій, 38а; капітальний ремонт прибудинкової території з облаштуванням пожежного заїзду до будинків №№16, 17, 18 по вул. Молодіжній, а також на реконструкцію площі Незалежності в центрі Кагарлика (початок робіт на цьому об’єкті планується на наступний рік). Затверджено акти виконаних робіт із передачею фактичних витрат щодо капітального ремонту дорожнього покриття по вул. Народній, Медовій (від №10 до вул. Білоцерківської) та частини вул. Бащенка (від №33 до вул. Медової).

Із турботою про безпеку руху на деяких ділянках міських вулиць буде встановлено відповідні дорожні знаки; ухвалено рішення про безоплатну передачу з балансу на баланс товарно-матеріальних цінностей; створено комісію з паспортизації дитячих майданчиків (їх по місту уже встановлено 34). Загалом розглянуто близько двох десятків питань (детальніше див. на сайті міської ради).

Джерело: Вісник Кагарличчини — Головна