«Готуюся до другого прямого ефіру «Х-фактора» та участі в Нацвідборі на «Євробачення», – Еліна Іващенко | Трибуна

image
3 Грудня 2019, 20:32
Поділитися:

У суботу, 30 листопада, відбувся перший прямий ефір на СТБ  10 сезону вокального шоу «Х-фактор» за участі 17-річної талановитої броварчанки Еліни Іващенко. Прямі ефіри лише розпочалися, але Еліна не лише налаштована дійти до фіналу і вибороти головний приз, а й готується на початку наступного року взяти участь у Національному відборі на «Євробачення-2020».

Як розповіла журналістам «Трибуни» Еліна, під час підготовки до першого прямого ефіру  спочатку вони з Ігорем Кондратюком «вибрали одну пісню,  але через деякий час Ігор Васильович прийняв рішення змінити композицію». Спочатку Еліна не дуже хотіла змінювати вибрану пісню, «але потім зрозуміла, що тренер правий і заспівала «Кукушку» групи «Кіно». 

«Я так просто не здамся», – учасниця шоу «Х-фактор» Еліна Іващенко

Щодо того, як «вживалася в пісню», Еліна розповіла, що часу на тренування було обмаль. Однак для дівчини вжитися за три дні в нову для себе пісню було не так важко, як лячно виконувати її на сцені «Х-фактора».

Перед прямим ефіром Еліна розповіла, що «морально налаштувалася на цю композицію» і готова до виконання. «Треба вийти і дати всім жару», – резюмувала юна співачка. І саме з таким настроєм і вийшла на сцену «Х-фактора» 30 листопада. І дала жару.

«У прямому ефірі я розкажу свою історію. І битимуся до останнього», – фіналістка «Х-фактора» Еліна Іващенко

Еліна Іващенко

Хоча Ольга Полякова і зауважила, що пісня «Кукушка» не для Еліни, адже в дівчини  немає агресії, присутній у пісні, та за «фантастичне» виконання похвалила. Отримала Еліна схвальний відгук і від Андрія Данилка. Проте зірковий тренер категорії «Гурти» зауважив, що для виконання «Кукушки» потрібен більший життєвий досвід. Настя Каменських не схвалила вибору пісні й назвала «Кукушку» «мужиковатою», з чоловічою енергією, та зазначила: «Ти (Еліна– автр.) сьогодні потрапила під танк, але цей танк тебе не переїхав. То головне. Ти молодець». Зауважимо, що перед прямим ефіром Настя відверто зізналася, що бачить в Еліні справжню  загрозу «своїй перемозі» (як тренеру категорії «Хлопці»).

Та Ігор Кондратюк резюмував, що Еліна – найкраща вокаліста прямого ефіру цього сезону і далі глядачів здивують ще більше.

Еліна Іващенко: «Моя мрія – перемогти в “Х-факторі”»

А на першому прямому ефірі Еліна здивувала всіх тим, що підтвердила слова ведучої про свою підготовку до участі в Національному відборі на «Євробачення-2020». Юна співачка зазначила, що на Нацвідборі планує презентувати власну романтичну пісню. Поки що  Еліна не хоче розкривати всіх подробиць щодо пісні, але обіцяє, що вона вразить кожного.

Та до Нацвідбору ще кілька місяців, а от прямі ефіри вже стартували. Разом із Еліною за головний приз «Х-фактора» в прямих змагалися ще 12 учасників. «У залі сиділи мої бабуся з дідусем, а у фан- зоні були присутні моя найближча подруга та хлопець. Їхня підтримка для мене важлива, вони в мене найкращі», – згадує Еліна свій перший прямий ефір на «Х-факторі».

Броварчанка зізнається, що під час очікування результатів першого глядацького голосування в неї закрадалися сумніви, що їй не віддадуть більшість голосів серед учасниць категорії «Дівчата». «У «Х-факторі» важливо не тільки проявити свої вокальні дані, а ще й показати свій артистизм. І тому рішення завжди неочікувані», – згадує юна співачка. Та глядачі, особливо броварчани, не залишилися байдужими до талановитого та щирого виконання Еліною такої складної пісні, й своїми смсками визнали її найкращою в категорії «Дівчата». Тож броварчанка беззаперечно продовжить участь у шоу і співатиме в прямому ефірі на каналі СТБ наступної суботи, 7 грудня.

Еліна Іващенко

Еліна: «Я ангелочок, я дуже миленька, але за своє місце на цій сцені поборюся».

Завдяки глядацьким голосам до наступного прямого ефіру також потрапили Георгій Колдун, Антон Вельбой, група «Romax», а завдяки відбору тренерів у шоу продовжують участь Марія Стопник, Артем Забєлін, Анна Іваниця та гурт «Furman trash polka band».

На запитання журналістів «Трибуни»: «Якби довелося співати в другому прямому ефірі з кимось із інших учасників, то кого б ти обрала?»,  Еліна відповіла, що хотіла б заспівати з Артемом Забєліним або з гуртом «Ромакс». «Був би запальний виступ», – пояснила юна співачка свій вибір.

Якою вона постане перед глячами в другому прямому ефірі, про що буде її пісня та на якій мові, – Еліна тримає інтригу. «Але точно можу сказати, що виступ буде запальним і ви побачите мене зовсім із іншого боку», – відповіла дівчина.

Журналісти «Трибуни» бажають землячці успіхів та обіцяють підтримати юну співачку і на другому прямому ефірі.

Читайте також:

Наша – перша: броварчанка Еліна Іващенко перемогла у конкурсі «Голос. Діти»
Еліна Іващенко здобула гран-прі на Всеукраїнському фестивалі «Чорноморські ігри-2018»

Фото  – зі сторінки Еліни Іващенко на ФБ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Джерело: Трибуна – Бровари