Гостомельська селищна рада обрала постачальника харчування для дітей 9 місцевих шкіл та дитсадків

image
9 Вересня 2021, 15:56
Поділитися:

9 сентября 2021 г. 15:46

Відділ освіти Гостомельської селищної ради замовив у КП “Об’єднання шкільного харчування” організацію до кінця 2021 року харчування учнів 6 закладів середньої освіти та 3 дитсадків. По замовленню, харчування для школярів буде коштувати 50 гривень на день, для дошкільнят до 3 років – 60 гривень, а від 3 до 7 років – 75 гривень на день.

Як стало відомо KV з оголошення електронної системи публічних закупівель ProZorro, 3 вересня 2021 року відділ освіти Гостомельської селищної ради уклав з КП “Об’єднання шкільного харчування” (*) договір на забезпечення організації безкоштовним харчуванням учнів та вихованців підзвітних раді 9 навчальних закладів. Ціна договору склала 4,19 млн гривень.

До 31 грудня 2021 року “Об’єднання шкільного харчування” повинно надавати послуги харчування для 9 загальноосвітніх та дошкільних навчальних закладів:

ліцей №3 (село Горенка, вул. Київська, 66);

ліцей №2 (смт Гостомель, вул. Проскурівська, 15);

гімназія №1 (село Озера, вул. Шевченка, 7-Б);

гімназія №2 (село Мощун, вул. Вишнева, 2);

початкова школа №2 (смт Гостомель, вул. Кулішова, 14);

початкова школа №1 (смт Гостомель, вул. Молодіжна, 9);

ясла-садок “Веселка” (смт Гостомель, вул. Рекунова, 3-Б);

ясла-садок “Первоцвіт” (смт Гостомель, вул. Проскурівська, 15);

ясла-садок “Казка” (село Горенка, вул. Садова, 20).

в Телеграм

Підрядник, згідно договору, повинен забезпечити харчування 61 355 дітоднів. Вартість харчування в день на одного школяра становить 50 гривень, на вихованця дитсадків віком 1-3 роки – 60 гривень, віком 3-7 років – 75 гривен. Меню в тендерній документації не оприлюднено.

Читайте: У Гостомелі на Київщині побудують мультифункціональний спортивний майданчик

Згідно з даними аналітичної системи Youcontrol, КП “Об’єднання шкільного харчування” зареєстровано в 1995 році. Директор – Алла Дрепіна. Засновник – Бородянська селищна рада (правоприємник Бородянської райради – KV).

За даними Clarity Project, у результаті участі в публічних закупівлях КП “Об’єднання шкільного харчування” уклало 41 договір на 113,65 млн гривень. Найбільший замовник – відділ освіти Бородянської селищної ради.

До складу Гостомельської ОТГ входять селище Гостомель, села Горенка, Мощун і Озера.

Відділом освіти Гостомельської селищної ради керує Олена Шпильковська. Голова Гостомельської селищної ради – Юрій Прилипко. Голова Бородянської селищної ради – Олександр Сахарук.

* КП “Об’єднання шкільного харчування” (Код ЄДРПОУ: 23239413)

Фото: Вчасно

КиевVласть

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона