Гороскоп для всіх знаків зодіаку на 4 – 10 лютого

image
4 Лютого 2019, 16:39
Поділитися:

Гороскоп на тиждень 4–10 лютого 2019 для всіх знаків Зодіаку досить суперечливий. На одних чекає приємна фінансова допомога, на інших – труднощі у справах.

Овен

Тиждень не найкращий для Овнів. Зірки не рекомендують їм заглиблюватися у спогади і намагатися воскресити те, чого давно немає. Це може негативно вплинути на всі сторони життя. Проте цей період чудово підходить для просування нових ідей. Особливо, це варто врахувати тим, хто планує роботу над новим проектом. Саме час втілити в реальність нові ідеї, навіть якщо вони здаються безперспективними. В кінці тижня можливі приємні фінансові надходження, які будуть не дуже великими, але допоможуть зі смаком провести вихідні.

Телець

Тельці проведуть час в чудовому настрої. А все через те, що в особистому житті у них все спокійно. Тельці відчувають, що їх кохають та цінують і це відчуття дає їм упевненість в собі. З 4 по 10 лютого представники знаку не зіткнуться з серйозними проблемами, хоча можлива напруженість в робочій сфері. Збалансований підхід до прийняття рішень допоможе уникнути загострення ситуації. Якщо є можливість, не варто ігнорувати пропозиції щодо відпочинку.

Близнюки

Все буде добре. Цей період пройде під знаком продовження раніше початих проектів. Можливо, доведеться відправитися у відрядження, але воно принесе тільки позитивні емоції і дасть можливість зміцнити своє становище в очах керівника. З особистим життям все не так позитивно. Але не варто рубати з плеча. Час все розставить на свої місця. Матеріальне становище Близнюків стабільне, але без надмірностей.

Рак

Тиждень готує Ракам безліч сюрпризів, проте не всі вони виявляться приємними. Гороскоп не рекомендує надто напружуватися на роботі, якщо це стосується виконання невластивих завдань або чужих обов’язків. Оцінено це не буде. В особистому житті Ракам доведеться з’ясовувати стосунки. В середині тижня настане зрушення в кращу сторону і Раки перестануть вважати себе скривдженими і обдуреними. Вихідні будуть пов’язані з вирішенням побутових питань.

Лев

На початку тижня Леви можуть відчути легке розчарування. Вони не відчують звичної уваги до своєї персони і помітять, що для вирішення звичних завдань доведеться прикладати значно більше зусиль, ніж зазвичай. Не варто опускати руки. Все нормалізується, але доведеться попрацювати. Якщо пустити роботу на самоплив, велика ймовірність бути витісненими конкурентами. Особисте життя теж не дуже радує, занадто багато побуту. Змінити це не важко, достатньо організувати романтичну вечерю ближче до вихідних.

Діва

Діви цього тижня будуть на висоті. Однак гороскоп рекомендує їм не забувати про відпочинок. Якщо вони не зроблять паузу – великий ризик перегоріти на роботі. Тому варто або добре відпочити у вихідні, або взяти невелику відпустку ближче до кінця тижня. Велика ймовірність, що керівництво схвалить цю ідею. Відпустка дозволить зайнятися особистим життям і не вирішувати проблеми на роботі. Вихідні варто провести з близькими.

Терези

Період з 4 по 10 лютого чудовий для активних дій. Терези зможуть перевернути гори, тому якщо вони запланували щось серйозне – саме час це зробити. Але це стосується лише особистого життя. На роботі період не найвдаліший, заплановане може не збутися. Обіцянки надходять, але не варто покладати на них надій, швидше за все вони не збудуться. Вихідні чудово підходять для відпочинку з друзями, які допоможуть розслабитися і забути про побутові проблеми.

Скорпіон

Період чудовий для того, щоб проаналізувати свої завдання і визначити головні цілі. Тиждень для Скорпіонів оптимальний для визначення пріоритетів. Якщо гнатися за двома зайцями відразу, велика ймовірність розтратити енергію. Непростий період у спілкуванні. Можливо, з’ясуються неприємні моменти і з кимось із друзів доведеться розлучитися. Хороший період для відпочинку. Гороскоп каже про те, що навіть найсміливіші плани будуть успішними, можна поїхати в найнесподіваніше місце.

Стрілець

Тиждень подарує Стрільцям багато емоцій. Вони будуть купатися в увазі, однак привабливих пропозицій буде занадто багато, можна навіть розгубитися. Варто покластися на інтуїцію, не прислухаючись до думки сторонніх. Тиждень з 4 по 10 лютого пройде під знаком гарного настрою. Стрільці задоволені собою, у них все виходить як в особистій сфері, так і в робочій. У деяких представників знаку буде можливість змінити місце діяльності на більш вигідне і цікаве. У матеріальному плані все спокійно, без особливих злетів і падінь.

Козеріг

Для Козерогів тиждень з 4 по 10 лютого розмірений і спокійний. Все йде за планом, можна задуматися про нові цілі, але поки лише на стадії планування. Гороскоп пропонує Козерогам більше уваги приділити особистому житті. Це дозволить зробити відносини більш гармонійними і відчути свою значимість. Можливі несподівані зустрічі зі старими друзями або родичами. Вихідні пройдуть у спокої та подарують гарний настрій.

Водолій

У період з 4 по 10 лютого Водолії будуть займатися самокритикою, звинувачуючи себе у всіх своїх проблемах. Це не найкраще рішення, тому що від самокатування толку не буде. Потрібно прийняти те, що відбувається спокійно, час все розставить на свої місця. Водолії не винні в тому, що відбувається, просто так склалися зірки. Несприятливий тиждень у всіх сферах, від робочої до особистої. Водолії можуть відчути, що особисті відносини змінилися не в ліпшу сторону, але не варто вживати радикальних рішень. Настрій зміниться вже ближче до вихідних.

Риби

Час з 4 по 10 лютого успішний для Риб. Гороскоп каже про те, що на них чекає раптовий прибуток. Але не варто сподіватися, що він впаде з неба. Зірки дають можливість Рибам заробити, потрібно лише докласти до цього зусиль. В особистих стосунках Риби грають провідну роль. Вони оточені увагою і відчувають себе добре, отримуючи яскраві емоції. Для того, щоб зберегти прекрасний настрій, потрібно продумати план на вихідні заздалегідь. Період гарний для активного відпочинку.

Джерело: Телеканал "ТРС Бориспіль" – останні новини, події, афіша, довідник Борисполя