Гороскоп для всіх знаків зодіаку на 12 – 18 серпня

image
15 Серпня 2019, 16:44
Поділитися:

Гороскоп на тиждень 12–18 серпня для всіх знаків Зодіаку різноманітний. На одних чекають приємні періоди в житті, іншим доведеться попрацювати над своїм настроєм, аби не зіпсувати стосунки з близькими.

Овен

Цього тижня Овнам посміхатиметься удача у всьому, що стосується креативу та інновацій. Це дозволить їм зміцнити свій авторитет в соціумі, стати популярними всередині робочого колективу. Середина тижня подарує запрошення на розважальний захід. Підготовка до нього повинна бути гідною. Перегляньте свій гардероб, якщо потрібно, змініть зачіску, придбайте хороший подарунок, якщо в цьому є необхідність. Самотні Овни повинні бути далекоглядними, спілкуючись з новими знайомими. Людина, якої ви раніше не помічали, може стати для вас чудовою парою.

Телець

Напружувати Тельців буде конфліктна ситуація на роботі. Якщо ваш опонент в результаті буде правий, варто вибачитися перед ним. Не вірте рекомендаціям людей в Інтернеті, особливо, якщо це блогери, новоспечені зірки соціальних мереж. Удача буде на боці тих, хто відкриє для себе нове захоплення, хобі. У майбутньому воно може перерости у прибутковий бізнес, який дозволить вам залишити основну роботу.

Близнюки

Близнюкам на цьому тижні буде складно впоратися з поганим настроєм. Боріться з апатією, щоб вона не переросла в депресію, хронічний песимізм. Відмовтеся від скептичного ставлення до оточуючих. Допомоги з вашого боку будуть чекати друзі або родичі, а може і партнер. Не відмовляйтеся від можливості протягнути руку тому, хто цього потребує. Це покращить вам настрій. Гарний час для того, щоб задуматися про продовження роду. Близнюки похилого віку можуть сміливо поводитися розкуто.

Рак

Раки стануть частиною великого сірого натовпу. Їхня індивідуальність стане непомітною через вплив авторитарної людини, чиї вказівки вони змушені виконувати. Можливо, така ситуація виникне і вдома. Приємні емоції принесуть молодші родичі, нові цікаві знайомства, подорожі або шопінг. Можливо цього тижня ви витратите невелику суму на щось дійсно потрібне.

Лев

Поводьтеся розкуто, згадайте про свого внутрішнього «дикого лева», який проситься назовні. Саме завдяки своїй природній внутрішній неприборканій енергетиці ви налагодите особисте життя, допоможете рідним. Тиждень принесе не тільки боротьбу, але і можливість повноцінно відпочити. Спробуйте виїхати за місто, провести час на природі. Порушення заборон на цьому тижні не загрожує негативними наслідками.

Діва

Дівам ці сім днів принесуть приємний подарунок. Мова не обов’язково йде про щось дороге. Можливо, це невелика, проте цінна річ, презент від родича, партнера, друга. Гарний час для тих, хто давно прагнув навчитися закривати очі на дрібні труднощі, неприємності. Не переймайтеся через дрібниці, сміливо будуйте «наполеонівські плани», робіть покупки, плануйте подорожі, обговорюйте з рідними подальшу долю молодшого члена сім’ї, задумайтеся про розширення власної.

Терези

Не витрачайте гроші, які належать не тільки вам, а й членам родини. Ризикованими будуть угоди з нерухомості, інші великі придбання. Існує ризик стати жертвою шахрая. Зосередьтеся на тому, у чому ви не сумніваєтеся. Гарний час для завершення ремонту, будівельних робіт. Виділіть кілька годин для відвідування музичного концерту, театральної вистави, музею. Прихопіть з собою фотоапарат, щоб робити цікаві фото.

Скорпіон

Скорпіони постануть перед складним вибором. Деякі задумаються про зміну роботи, інші про подорож, треті – про переїзд. Можливо, надійде приваблива пропозиція від роботодавця, з яким ви ледь знайомі. Що робити в такій ситуації – вирішувати вам. У будь-якому випадку вам доведеться зробити непростий вибір. Прислухайтеся до того, що говорять представники старшого покоління. Не експериментуйте зі змінами в особистому житті, якщо ви не відчуваєте підтримку партнера. Скорпіони похилого віку будуть відчувати себе як ніколи добре.

Стрілець

Стрільцям доведеться зустрітися з людьми, яких складно назвати приємними співрозмовниками, однак, уникати їх не рекомендується. Вони можуть зіграти ключову роль у вашому подальшому майбутньому, від них залежить ваша доля, просування кар’єрними сходами. Це питання буде для вас найважливішим, проте не забудьте про створення гармонії вдома. Заради цього доведеться поступатися партнеру. На вихідних випаде шанс відпочити, кудись виїхати. Слідкуйте за тим, що вживаєте, відмовтеся від їжі із забігайлівок.

Козеріг

Козерогам доведеться зіткнутися з негативом з боку близьких. Партнер може поводити себе, як дитина, старші члени сім’ї відмовляться вкладати гроші в те, що для вас важливо. Не відповідайте на таку позицію рідних агресією, щоб не погіршити відносини з тими, хто для вас близький. Зверніть увагу на те, що дарує вам позитивні емоції, дозволяє збалансувати психоемоційний стан. Це може бути хобі, йога, спорт, медитація, творчість.

Водолій

Не витрачайте грошей більше, ніж у вас є. Не беріть нічого в борг, відмовтеся від того, що заважає саморозвитку. Спілкуйтеся з тими, хто досяг успіху в підприємницькій діяльності, хто швидко просунувся кар’єрними сходами, знайшов щастя в особистому житті. Прийміть запрошення відвідати захід, який пройде за містом. Якщо залишити місто немає можливості, рушайте на місцевий пляж, катайтеся на велосипеді.

Риби

Позитивні емоції принесе несподіваний візит. Гість надовго у вас не залишиться, проте, вам все ж доведеться переглянути свої плани. Можливі захопливі заходи, цікаві нові знайомства, вигідний шопінг. Риби, які мріють про чисте велике кохання, мають звернути увагу на того, хто демонструє у їхній бік свою симпатію. Сімейні Риби задумаються про те, чому їхньому шлюбу не вистачає новизни відчуттів.


Підписуйся на новини Борисполя! 


div>

Автор публікації

Катерина Теплюк

Адміністратор

[adziner id=’9′]

Коментарі Скасувати відповідь

Зареєструйтеся 

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Коментар

Ім’я *

Так, додайте мене в свій список розсилки.

Джерело: Телеканал "ТРС Бориспіль" – останні новини, події, афіша, довідник Борисполя