Гордість громади – прийомна родина Бугайових відзначила свій перший ювілей!

image
22 Квітня 2021, 11:19
Поділитися:

Кожен має право жити у повноцінній родині. Міська влада намагається всіляко сприяти втіленню цього права в реальність, а також змінювати уявлення суспільства про прийомні сім’ї та надавати їм відчуття підтримки. Незалежно від соціального статусу родини чи матеріального рівня, усі, без виключення, сім’ї потребують уваги та турботи.

На початку VIII сесії міської ради відбулося відзначення прийомної родини Інни та Ігоря Бугайових з нагоди 5-ї річниці позитивного  досвіду функціонування сімейної форми виховання дітей-сиріт та позбавлених батьківського піклування, що функціонує  на території м.Фастів. Голова Фастівської міської територіальної громади Михайло Нетяжук привітав родину зі святом та побажав усіляких гараздів.

Подружжя Бугайових прийняло до власної родини двох діток, позбавлених батьківського піклування щоб оточити їх материнською любов’ю та батьківською турботою, зміцнити коріння та дати крила для злету.

Підтримка прийомних родин у громаді відбувається в рамках Комплексної програми підтримки сімей з дітьми «Назустріч дітям».

Джерело: Сайт Міської Ради міста Фастів