Гора об’єднається в ОТГ із сусідніми селами

image
20 Вересня 2019, 19:25
Поділитися:

Після публікації у газеті «Вісті» статті про позицію активістів Бориспільського району щодо ОТГ під назвою: «Не тягніть нас силою в Бориспіль» надійшла інформація, що села Гора, Ревне, Мартусівка та Затишне все ж дійшли згоди та готові об’єднатися в єдину територіальну громаду із центром у Горі.

Так, 20 вересня 2019 року на сайті Гірської сільради з’явилося розпорядження сільського голови Романа Дмитріва «Про пропозицію щодо ініціювання добровільного об’єднання територіальних громад та її громадське обговорення». Громадські обговорення даного питання призначено на 23 вересня у приміщенні Гірської школи на вул. Центральна, 3.

Олександр Кульчицький, депутат Гірської сільради та голова ГО «Громада Гори» говорить, що жителі Мартусівки поставили підписи під пропозицією Гори щодо об’єднання лише після кількаденної роз’яснювальної роботи активістів.

Василь Косовець, голова Мартусівської сільської ради, повідомив «Вісті», що 17 вересня відбулася сесія сільради, на якій депутати підтримали ініціативу громади та проголосували за об’єднання із Горою. 

У зазначений Київською ОДА термін (до 15 жовтня) названі сільради обіцяють встигнути подати свої рішення щодо добровільного об’єднання у Гірську ОТГ із адміністративним центром у Горі. Остаточне рішення існування даної територіальної громади прийматиметься Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама