Гоп-стоп серед білого дня. В Броварах біля свого будинку побили та пограбували чоловіка

image
15 Квітня 2019, 12:36
Поділитися:

В суботу, 13.04.2019 року в Броварах трапився розбій з пограбуванням.

41-річний мешканець будинку 6-Б, що по вул. Незалежності, сидів біля свого під’їзду та охороняв білизну, яка сохла після прання у дворі цього будинку. До чоловіка підійши двоє молодиків та заздавши фізичних травм чоловіку, забрали мобільний телефон та зникли у невідомому напрямку.

Відразу було викликано працівників поліції, які спільними професійними діями разом з свідками правопорушення, затримали підозрюваних недалеко від місця злочину. Ними виявились місцеві мешканці 1990-го та 1991-го року народження. Свідки злочину впізнали правопорушників, яких було затримано в порядку ст. 208 КПК України.

Наразі, один із підозрюваних перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. По цьому злочину відкрите кримінальне провадження за ч.1, ст. 187 КК України (напад з метою заволодіння чужим майном, поєднаний із насильством, небезпечним для життя чи здоров’я особи, яка зазнала нападу, або з погрозою застосування такого насильства (розбій), – карається позбавленням волі на строк від трьох до семи років.).

Ведеться слідство.

Джерело: https://atbrovary.org RSS feed