Голуб не дочекався… | Рідне місто

image
31 Травня 2019, 16:32
Поділитися:

Ми вже багато разів писали про свинюшник навколо МАФів, розташованих поблизу будівлі «пошти». Проте до цього часу власники споруд ніяким чином не відреагували на наші публікації, відреагував міський голова На останній апаратній нараді Вололимир Іванович поставив питання «ребром» — або ви наводите порядок, або будуть відкликані всі відповідні дозвільні локументи. І встановив термін виконання — три тижні.

Даремно ми сподівалися, що власники МАФів до Дня захисту прав дітей наведуть хоч-би елементарний порядок на прилеглій території. Та де там! Не спромоглися навіть розрівняти чи вивезти будівельне сміття, залишене там майже рік тому. Як символ безгосподапності та байдужості до громадських справ в одному метрі  від споруди вже декілька тижнів лежить мертвий голуб. Мабуть його душа чекає, коли у цих людей проснеться совість.Сотні дітей та їх батьки, які прибули на свято на власні очі побачили цей свинюшник і певним чином коментували непривабливу картинку.

Якщо у встановлений міським головою термін власниками споруд не буде проведено благоустрій зазначеної території, наступний наш матеріал на цю тему вийде під заголовком, який ми не так давно озвучили Володимиру Івановичу…

 

Джерело: Рідне місто