Голови КОДА та КМДА визначили пріоритетні напрямки співпраці

image
13 Грудня 2019, 15:06
Поділитися:

У п’ятницю, 12 грудня, відбулася робоча зустріч голови Київської обласної державної адміністрації Олексія Чернишова з очільником Київської міської державної адміністрації Віталієм Кличком.

Під час зустрічі, на якій також було присутнє керівництво КОДА та КМДА, Олексій Чернишов наголосив на необхідності плідної співпраці задля підвищення рівня комфорту мешканців київського регіону та підкреслив, що впродовж останнього тижня обидві адміністрації доклали багато зусиль задля реанімування взаємин.

«Я хочу, щоб наша співпраця була не лише на папері у вигляді Меморандумів, а мала реальні результати в інтересах жителів єдиного столичного регіону», — наголосив Олексій Чернишов.

Очільник області відзначив, що звик працювати на результат, тому очікує, що заяви та чергові підписані документи втіляться в реальні справи.

«Президент поставив перед нами низку цілей щодо покращення життя наших громадян. І ми це можемо зробити тільки разом. Область без міста, і навпаки, не зможе досягти реальних перетворень, які від нас очікують», — зауважив голова КОДА.

Під час робочої зустрічі сторони окреслили низку спільних проблемних питань. Зокрема, це й побудова Великої кільцевої автодороги, поводження з відходами, вдосконалення транспортного сполучення між Києвом та областю, розбудова спортивної інфраструктури, розвиток туризму тощо.

Віталій Кличко зі свого боку відзначив, що Київщина та столиця – єдиний організм, який повинен працювати як злагоджений механізм.

«Людям не цікаво, де область закінчується, а де починається. Для них важливо — розв’язати проблему. Я хочу, щоб ми не вирішували, де в нас стоятимуть паркани між Києвом та областю, а займалися реальними справами», — відзначив голова КМДА.

Наостанок Олексій Чернишов закликав зносити ці уявні паркани й прийняти факт відсутності меж та кордонів у розв’язанні проблем столичного регіону.

Нагадаємо, що в понеділок, 9 грудня, голови КОДА та КМДА під час робочого візиту на Полігон ТПВ №5 у с. Підгірці Київської області підписали «Меморандум про реалізацію спільної стратегії поводження з твердими побутовими відходами».

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “http://connect.facebook.net/ru_RU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.6”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація