Головою Тетіївської РДА призначено Надію Дячук

image
4 Лютого 2020, 15:57
Поділитися:

Голова Київської облдержадміністрації Олексій Чернишов здійснив робочу поїздку на Тетіївщину. В рамках поїздки керівник Київщини офіційно представив громаді нового голову Тетіївського РДА Надію Дячук, яку на цю посаду призначив Президент України розпорядженням від 31 січня 2020 року №90/2020-рп.

Новопризначеного керівника перед активом району представили під час наради з вирішення проблемних питань Тетіївщини, що пройшла в будинку районної адміністрації.

Голова КОДА привітав нову очільницю райдержадміністрації, вручив їй службове посвідчення та побажав успіхів на посаді. А також наголосив, що Надію Дячук обрали на посаду через систему LIFT серед десятка кандидатів.

«Задля успішної реалізації соціально-економічних програм розвитку регіону голова районної державної адміністрації, перш за все, має чути голос громади, співпрацювати з органами влади та місцевого самоврядування. Переконаний, що на чолі з Надією Дячук Тетіївський район цьогоріч покаже позитивну динаміку соціально-економічного розвитку», – зазначив Олексій Чернишов.

У своїй промові новопризначена голова райдержадміністрації подякувала за висловлену довіру і підтримку. Надія Дячук запевнила присутніх, що докладе усіх зусиль для успішної та злагодженої роботи усіх гілок влади в Тетіївському районі.

У ході робочої зустрічі відбулося обговорення проблемних питань району. Людей, зокрема, цікавили питання щодо децентралізації, землі, соціального захисту та розвитку їхнього краю загалом.

За результатами конструктивної роботи Олексій Чернишов дав доручення новопризначеній очільниці району опрацювати порушені проблеми.

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “http://connect.facebook.net/ru_RU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.6”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація