Головною сенсацією десятого туру стала перша поразка лідера чемпіонату – “Партизана” із Кодри

image
7 Вересня 2020, 03:46
Поділитися:

Головною сенсацією десятого туру стала перша поразка лідера чемпіонату – “Партизана” із Кодри
У першому колі “Партизан” в Бородянці впевнено обіграв “Легіон” з рахунком 2:4, і мало хто перед матчем міг припустити, що кодрянці в рідних стінах оступляться в першому турі другого кола.

Перший тайм пройшов за відносно рівної гри. “Партизан” відкрив рахунок на 20-й хвилині матчу – Віктор Сидоренко, відомий футбольній Макарівщині виступами за ФК “Грузьке”, відгукнувся на простріл з лівого флангу і вивів “Партизан” вперед, втім, радіти кодрянцям довелося не довго, бо вже за десять хвилин Владислав Петрушенко відновив рівновагу в рахунку.
Початок другого тайму взагалі приголомшив : Владислав Петрушенко на 55-й хвилині вивів “Легіон” уперед. Після цього гра проходила майже без моментів. Лише в останні хвилини “партизани” організували “останній штурм”, однак “Легіон” зміг відстояти перемогу, і матч закінчився несподіваними 1:2 на користь команди з Бородянки.
Відзначимо, що найближчі переслідувачі не змогли скорстатися осічкою лідера : ФК “Бородянка” та СК “Юніор-Прайд” поділили очки в Бородянці, зігравши внічию 1:1. Щодо інших матчів десятого туру, то ФК “Бабинці” прогнозовано перемогли “Вікторію” 1:3 і піднялися на друге місце в турнірній таблиці. З таким же рахунком на корись команди з Макарова закінчився матч в Гавронщині, де “Стимул” приймав СК “Юніор”.

Джерело: Макарів Діловий — Макарів Діловий — Останні новини