Головні музичні фестивалі країни, які варто відвідати цього літа

image
25 Травня 2019, 14:49
Поділитися:

Зараз саме час подумати про своє музичне дозвілля влітку. “04597” зібрав для вас наймасштабніші фестивалі, які пройдуть в Україні влітку 2019.
Leopolis Jazz Fest

Міжнародний джазовий фестиваль, який щорічно проходить в червні у Львові. Хедлайнер цього року – всесвітньо відомий піаніст і композитор, володар 22 премій Греммі – Чик Коріа з проектом My Spanish Heart Band. Концерт відбудеться 29 червня 2019 року.

Коли: з 26 по 30 червня
Де: Львів
Ціна: від 850 грн., купити квитки можна тут

Atlas Weekend

Atlas Weekend – це подія, що об’єднує музику, активний відпочинок, освітні та розважальні програми і кращий український стрітфуд. Мета фестивалю – відкривати людям різних смаків сучасну фестивальну культуру і стирати межі міст, країн та стереотипів.
Серед вже оголошених учасників фестивалю цього року: The Chainsmokers, Black Eyed Peas, Liam Gallagher, Tom Walker, Michael Kiwanuka, Tom Odell, The Subways, Noisia, Our Last Night, Little Big, The Hardkiss та багато інших.

Коли: з 9 по 14 липня
Де: Київ, ВДНХ
Ціна: від 500 грн., купити квитки можна тут

Читайте також: Літо варто зустрічати в Ірпені на фестивалі Family Weekend Fest-2019
UPark

UPark Festival – це головна музична подія і фестиваль нового для України формату. В 2019 фестиваль відійде від стадіонного формату і стане ще ближче до знаменитих європейських фестивалів. Цього літа UPark – це вже набагато більше, ніж просто музична подія. У лайн-апі – Rag’n’Bone Man, Thirty Seconds to Mars, Bring Me the Horizon, MO, Nothing But Thieves, AJR, Ivan Dorn, SWMRS і Pale Waves.

Коли: з 16 по 18 липня
Де: Київ, Sky Family Park
Ціна: від 1500 грн., купити квитки можна тут

Faine Misto 

Фестиваль вже в сьомий раз зустріне своїх жителів. У 2018 фестиваль перетворився на справжнє місто, в місто вільних людей, яке було розділено на окремі райони, кожен з яких мав свій унікальний вигляд і розваги.
Вже оголошені учасники: Arch Enemy, Powerwolf, Бумбокс, O.Torvald, Нерви,The Sixsters, Eluveitie, Avatar, Emil Bulls, Heart Of A Coward, Imminence, Wildways, Space Of Variations, 1914, Motanka, Velikhan, Rideau (Швеція), MegamasS , Street to the Ocean, Ic3peak, Latexfauna, Ірина Карпа і Qarpa, Yuko, Сергій Жадан і Лінія Маннергейма, Курган & Agregat та інші.

Коли: з 25 по 28 липня
Де: Тернопіль
Ціна: від 200 грн., купити квитки можна тут
Джерело: 04597.com.ua

Джерело: Новости Ірпеня