Головна загроза — паніка

image
27 Березня 2022, 22:34
Поділитися:

Нагнітання ситуації навколо кордонів України та можливих військових дій з боку Росії не є приводом для паніки, зазначають у міській раді. Про це, вже котру нараду поспіль, говорить і міський голова, і працівники виконкому. 

«Головна небезпека на сьогоднішні — це паніка. Як я вже казав, ми тримаємо зброю начищеною, а розум холодним. У нас все спокійно, місто працює в штатному режимі. Так, ми маємо бути готові до будь-якого розвитку подій, але наразі для паніки немає підстав», — зазначив на плановій нараді міський голова Володимир Борисенко.

Про те, що головною загрозою є саме паніка, говорять і у відділі з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення. Аби заспокоїти людей, працівники відділу проводять роз’яснювальну роботу, розповсюджують матеріали з поясненнями, як діяти в тій чи іншій ситуації, проводять навчання з цивільного захисту.

«Дуже багато дзвінків від людей надходить із питаннями, що робити, як діяти, де бомбосховища і т.д. Хочу наголосити що такого поняття, як бомбосховища, на сьогодні вже немає. Є споруди цивільного захисту, їх у нас у місті три (вул. Київський Шлях, 2 (клуб «Титан»), вул. Київський Шлях, 81 (клуб «Ровесник»), вул. С. Оврашка, 6). Також простішими укриттями можуть слугувати будь-які підвальні приміщення», — зазначив начальник відділу з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Євген Сірик.

Усіх тих, хто переймається ситуацією на кордоні та хоче захищати свій дім, чекають у лавах Бориспільського батальйону територіальної оборони.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама