Голова Студпарламенту ДПУ представила Ірпінь на IV Конгресі Української Студентської Ліги

image
17 Липня 2023, 15:37
Поділитися:

Голова Студпарламенту Державного податкового університету Олександра Ільницька представила свою університетську спільноту на IV Конгресі Української Студентської Ліги. Про це повідомили у пресслужбі ДПУ.

IV Конгрес УСЛ проходив у Києві з 14 по 16 липня. На ці дні до столиці з’їхалася молодь з усіх куточків України.

«Конгрес став платформою для взаємодії студентських організацій з урядовими структурами та бізнес-середовищем. Від імені студентського середовища мого рідного ірпінського Державного податкового університету взяла участь у круглих столах з представниками міністерств, компаній та молодіжних організацій. Одним із ключових моментів Конгресу було прийняття до лав спілки нових повноправних членів та презентація програм кандидатів на Голову Виконавчої Колегії Спілки. Конгрес Ліги — це важлива для кожного з нас подія, і ми були раді розділити її. Це стало початком нашої плідної та довгострокової співпраці», — повідомила Олександра Ільніцька у коментарі пресслужбі Державного податкового університету.

Нагадаємо, 1 липня у місті Луцьк відбулася Генеральна асамблея найбільшої студентської організації – Української асоціації студентів (УАС). Там було оновлено керівний склад асоціації. Олександру Ільніцьку обрано віце-президенткою УАС з регіонального розвитку.

Джерело: Містоінформ