Голова Сквирської районної державної адміністрації Василь Васильович Галюк провів зустріч з трудовими колективами Сквирської центральної районної лікарні

image
13 Лютого 2019, 12:52
Поділитися:

Голова Сквирської районної державної адміністрації Василь Васильович Галюк та голова Сквирської районної ради Василь Васильович Гриша 12 лютого 2019 року провели зустріч з трудовими колективами Сквирської центральної районної лікарні та некомерційного підприємства Сквирської районної ради «Сквирський районний центр первинної медико-санітарної допомоги». Під час зустрічі керівники району інформували про підсумки роботи районної державної адміністрації, районної ради за минулий 2018 рік, обговорили проблемні питання впровадження медичної реформи та діяльності медичних закладів.

Голова райдержадміністрації В.В. Галюк подякував медичним працівникам за нелегку, відповідальну і самовіддану працю. «Професія лікаря вимагає від людини максимальної відповідальності і високого рівня професійних знань. З цієї причини медики повинні отримувати гідну оплату за свою працю», – зазначив голова райдержадміністрації, – «На цей час спільно з районною радою опрацьовуємо питання фінансування доплати до заробітної плати з районного бюджету». У планах також вирішення питання забезпечення медичних закладів транспортом, проведення ремонтних робіт у медичних закладах.

Надання якісних медичних послуг населенню району, запровадження медичної реформи – це спільна справа і медичних працівників, і керівників органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування району.

Джерело: Сквира.info