Голова Київської ОДА Василь Володін перебуває з робочою поїздкою Київщиною

image
7 Серпня 2020, 12:08
Поділитися:

7 серпня голова Київської облдержадміністрації Василь Володін перебуває з черговою робочою поїздкою Київщиною, де вивчає проблеми громади  та відповідає на питання місцевих мешканців разом з начальником Головного управління СБУ у м. Києві та Київській області Олегом Головашем, начальником Головного управління Національної поліції в Київській області Андрієм Нєбитовим, заступником прокурора Київської області Юрієм Ясеницьким.

«Працюємо наразі над проєктом «Народного бюджету 2021». Щоб вже наступного року область фінансувала проєкти, які дійсно потрібні мешканцям Київщини», – підкреслив Василь Володін.

У Таращанскьому районі жителів найбільше турбує оновлення інфраструктури, дороги, ремонт водопровідних мереж, фінансування освітньої галузі. На звернення освітян голова облдержадміністрації запевнив, що кошти вчителям знайдуть: «Педагог – надзвичайно відповідальна і творча професія, вона потребує натхнення.  Будемо знаходити ресурси для вирішення питання виплати зарплат».

Запросили голову області до провідного сільського господарства «Ківшовата-агро», яке не лише найбільший платник податків, а й соціально відповідальне підприємство. Воно дбає про оновлення місцевої інфраструктури та медичного обладнання. Очільник КОДА зазначив, що такі компанії – важливий сегмент економіки Київщини, для її розвитку і є прикладом для інших підприємців. Подякував за їхню роботу та підтримку власного краю.

Звернення, які потребують додаткового опрацювання, голова КОДА та керівники силових структур взяли під особистий контроль, щоб вирішити їх якнайшвидше.

Пресслужба Київської облдержадміністрації.

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “http://connect.facebook.net/ru_RU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.6”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація