Голова Київської облдержадміністрації: «Від Ірпеня вкрай позитивні враження»

image
20 Серпня 2021, 20:20
Поділитися:

Дивитись відео на сайті

Голова Київської облдержадміністрації Василь Володін, який відвідав сьогодні Ірпінь із нагоди відкриття найбільшої в регіоні станції очищення і знезалізнення води, заявив про «вкрай позитивні враження» від міста.

«Сьогодні в нас насичений день відвідин міста Ірпінь, і хочу вам сказати – вкрай позитивні враження, – сказав очільник області під час відкриття станції. – Ми відвідали з мером Ірпеня Олександром Григоровичем школу, яка буде відкрита 1 вересня цього року (новий корпус школи №1 – ред.). Там завершуються всі роботи, і ми дійсно побачили приклад якісного виконання робіт і врахування інтересів дітей. Там прекрасні спортивні майданчики, прекрасна актова зала, там повністю обладнані кабінети. Зараз ми з вами знаходимося на не менш важливому об’єкті. Я міг би подумати, що Олександр Григорович приділяє увагу тільки водоканалу, оскільки раніше його очолював, але, проїхавши до цього й по інших об’єктах, я переконався в тому, що це не один об’єкт, якому приділяється така увага».

За словами Володіна, спорудження станції очищення і знезалізнення води «є визначальним прикладом того, як місцева влада опікується своїми мешканцями».

«Не так просто знайти 55 мільйонів – у стільки цей об’єкт обійшовся – але наскільки він важливий! Цей об’єкт дає можливість забезпечити чистою водою 75% населення Ірпеня. Це дуже потужна цифра. Вирішується питання екології, вирішується питання здоров’я людей, питання забезпечення людей якісною водою», – наголосив голова облдержадміністрації.

«Хочу відзначити, що в Київській області діє програма “Питна вода”. В цьому році на цю програму виділено 67 млн грн. Я скажу, що це замало. Проблеми накопичувалися всі попередні десятиліття, і все те, що не робилося дуже довгий час, на жаль, потрібно вирішувати зараз. І я хочу подякувати міській раді, особисто меру за те, що враховує ці питання, звертає на них увагу», – підкреслив Василь Володін.    

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!



Джерело: ITV