Голова КОВА Руслан Кравченко обговорив із представником Hyundai Corporation постачання техніки на Київщину

image
9 Листопада 2023, 17:17
Поділитися:

9 листопада 2023 г. 12:49

Голова Київської обласної військової адміністрації (КОВА) Руслан Кравченко обговорив з генеральним директором з роботи з ключовими клієнтами Hyundai Corporation Лі Кюнг Джуном питання постачання будівельної техніки на Київщину. Область потребує відповідної техніки, адже в регіоні було зруйновано та пошкоджено понад 28 тис. об’єктів, із них відновлено 13 тисяч, роботи тривають.

Про це, як передає KВ, йдеться в повідомленні начальника Київської обласної військової адміністрації (КОВА) Руслана Кравченка.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

Як зазначив Руслан Кравченко, “відбудова Київщини потребує чималої кількості будівельної техніки. Це екскаватори, навантажувачі, дробилки, міксери. Усе те, що допоможе розбирати і вивозити залишки зруйнованих війною будівель”.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

“Питання постачання такої техніки для Київщини сьогодні обговорили з генеральним директором з роботи з ключовими клієнтами Hyundai Corporation Лі Кюнг Джуном”, – повідомив Кравченко.

Очільник Київської ОВА зауважив, що унаслідок повномасштабного вторгнення росії на Київщини зруйновано та пошкоджено понад 28 тис. об’єктів. Із них уже відновили 13 тисяч. Щоб пришвидшити темпи робіт, вкрай бракує будівельної техніки. Потреби громад, особливо тих, які найбільше постраждали від рук окупантів, чималі.

“Домовилися, що Київська ОВА надасть конкретні проєкти з відбудови в громадах області, які міститимуть чіткий перелік необхідної техніки”, – поінформував Руслан Кравченко.

За словами Кравченка, він порушив ще одне питання – “постачання до Київщини машин екстреної медичної допомоги та шкільних автобусів. Адже значну частину знищили російські окупанти, а частина була передана на потреби наших військових”.

“Крім того, Київщина вкрай потребує сучасного медичного обладнання для обласних лікарень”, – зауважив він.

Руслан Кравченко подякував Лі Кюнг Джуну за допомогу Україні, яку Південна Корея надає в питаннях відбудови, гуманітарній та соціальній сферах.

Нагадаємо, Руслан Кравченко під час зустрічі з Послом Республіки Хорватія в Україні Аніцею Джаміч заявив, що досвід Хорватії в гуманітарному розмінуванні після воєн на Балканах у 90-х роках ХХ століття вкрай важливий як України загалом, так і для Київщини зокрема.

Читайте: Голова КОВА Руслан Кравченко провів зустріч з послом Франції в Україні, де обговорили важливі питання для Київщини

Фото: Facebook Руслана Кравченко

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона