Голова КОДА виступає за відповідальне будівництво в межах стратегічного плану розвитку територій

image
26 Листопада 2019, 16:01
Поділитися:

Про це очільник області Олексій Чернишов заявив, відкриваючи V Eastern Europe Real Estate Forum, що відбувся у вівторок, 26 листопада, у Києві.

Голова Київської обласної державної адміністрації відзначив, що скандальні й незаконні забудови є одним із проблемних питань регіону.

«Наша задача — навести лад та повернути довіру з боку інвесторів. У всьому світі будівельна галузь — це потужний локомотив розвитку економіки. Моя мета — зробити Київщину сучасною, комфортною та конкурентоспроможною. І головне — відкритою для інвестицій», — підкреслив Олексій Чернишов.

Керівник КОДА запевнив, що виступає за цивілізоване та відповідальне будівництво, яке має відбуватися в межах реалізації стратегічного плану розвитку територій.

«Реформа децентралізації якраз і передбачає персональну відповідальність забудовників та дозвільних органів перед громадами», — зазначив Олексій Чернишов.

Голова Київської облдержадміністрації вкотре наголосив, що Київ та область — єдина столична агломерація і має вирішувати проблеми спільно.

Довідково:

Eastern Europe Real Estate Forum — головна подія року у сфері нерухомості, визнана одним із ключових ринкових орієнтирів успішного розвитку нерухомості в Східній Європі та Азії. Форум об’єднує безліч провідних девелоперів, інвесторів, банкірів, архітекторів і лідерів думок з усього світу, зокрема з Казахстану, Азербайджану, Грузії, Білорусі, Молдови та України.

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “http://connect.facebook.net/ru_RU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.6”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація