Голова КОДА вважає документ-сервіс «ГОТОВО!» символом прозорості влади

image
19 Листопада 2019, 17:30
Поділитися:

Про це очільник Київської області Олексій Чернишов заявив 19 листопада під час урочистого заходу за участі Київської обласної ради, що присвячений відновленню надання послуг із видачі закордонних паспортів та ID-карток у документ-сервісі «ГОТОВО!».

«Сервіси, які надаються тут, є форматом взаємодії між владою та суспільством. Це був дуже відповідальний та успішний крок. Та я вважаю, що нам час зробити наступний. Я вважаю, що ця будівля повинна стати символом нової прозорої влади», — заявив Олексій Чернишов.

Крім того, Олексій Чернишов нагадав, що реформа у сфері надання адміністративних послуг є одним із пріоритетів влади. І якщо раніше задля оформлення документів люди вдосвіта ставали у великі черги, то тепер ця процедура стала доступнішою.

«Це все є еталоном і зразком того, як треба працювати не лише на Київщині, а й у нашій державі. Ми набираємося досвіду в європейських, заокеанних країнах для того, щоб жити краще й простіше», — відзначив голова Київської обласної ради Микола Стариченко.

Під час урочистостей голова КОДА і керівник Київської обласної ради привітали працівників документ-сервісу «ГОТОВО!», а також вручили подарункові сертифікати 1000-й оформлювачці ID-картки, та молодятам, яким сервіс надав двохсоттисячну послугу.

Довідка

«ГОТОВО!» є спільним проєктом Київської обласної державної адміністрації та обласної ради.

Нещодавно документ-сервіс відновив співпрацю з ДП «Документ», яке спеціалізується на видачі закордонних паспортів, ID-карток та низці інших додаткових послуг у сфері міграції.

У «ГОТОВО!» вже надано понад 200 тисяч послуг, видано майже 100 тисяч закордонних паспортів для українців та 1000 ID-карток.

Метою проєкту є надання швидких та якісних послуг за скороченими термінами.

Документ-сервіс «ГОТОВО!» є лідером серед акредитованих суб’єктів міста Києва з надання послуги пілотного проєкту Міністерства юстиції «Шлюб за добу», розписавши понад 7500 пар.

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “http://connect.facebook.net/ru_RU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.6”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація