Голова КОДА відвідав з робочою поїздкою Фастівщину

image
10 Вересня 2020, 19:38
Поділитися:

Голова Київської обласної державної адміністрації Василь Володін сьогодні, 10 вересня, відвідав з робочим візитом Фастівський район. Представив громаді призначеного Президентом України голову райадміністрації та обговорив з мешканцями та активом нагальні питання життєдіяльності району.

Очолив РДА Юрій Волков, який до цього виконував обов’язки керівника районної адміністрації. Голова КОДА привітав його з призначенням та побажав успіхів в роботі задля розвитку Київщини.

Після офіційної частини обговорили з жителями Фастівщини головні питання, що їх турбували.

“Спілкування з громадами вже стало доброю традицією. Під час виїздів до  районів Київщини чую найважливіші питання, потреби та сподівання людей. Дедалі більше переконуюся, що саме така пряма взаємодія є запорукою своєчасної реакції на найактаульніші для громад проблеми”, – зазначив Василь Володін.

Одна з головних проблем, що турбували жителів району – це будівництво та реконструкція шкіл та садочків. Люди бачать реальні результати реалізації Президентської програми “Велике будівництво” та покладають великі сподівання на допомогу в оновленні соціальної інфраструктури.

Також обговорили стан місцевих доріг,  виділення землі родинам воїнів АТО та призначення пенсій сім’ям загиблих воїнів АТО, підтримку спорту в районі.

“Впевнений, разом з громадою, з місцевою владою ми маємо гарні перспективи розвитку Фастівського району, а відтак і всієї Київщини”, – підсумував голова облдержадміністрації.

Після зустрічі з активом та громадою Василь Володін поспілкувався з молоддю району. На відкритті мультифункціонального спортивного майданчика, зведеного в рамках обласної програми “Київщина спортивна”, привітав дітей та побажав їм перемог у навчанні та спорті.

Повідомляє пресслужба КОДА.



Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація