Голова Фастівської райради Віктор Веремейчик має 5 тис. доларів готівкою та відкрив банківські рахунки

image
22 Квітня 2021, 14:13
Поділитися:

22 апреля 2021 г. 14:10

Голова Фастівської районної ради Віктор Веремейчик (на фото) утримує 5 тис. доларів готівкою, а також разом з дружиною ще 100 тис. гривень. Крім цього, дружина Веремейчиків відкрила майже 20 банківських рахунків.

Про це KV стало відомо з декларації 2020 року голови Фастівської райради Віктора Веремейчика.

В 2020 році на посаді начальника управління агропромислового розвитку Васильківської райдержадміністрації зарплата Віктора Веремейчика склала 21 тис. 994 гривні (в 2019 році – 71 тис. 332 гривень). Зарплата, отримана ним минулого року в Фастівській райраді, склала 48 тис. 927 гривень. Також минулого року Веремейчик отримав стипендію в Національній академії державного управління при Президентові України – 54 тис. 78 гривень.

Зарплата його дружини Наталії Веремейчик в Національному науковому центрі “Інститут механізації та електрифікації сільського господарства (ННЦ “ІМЕСГ”) минулого року склала 108 тис. 953 гривень, а позаминулого – 72 тис. 414 гривень.

Їхній син Тарас Веремейчик отримав минулого року 54 тис. 316 гривень зарплати в дослідному сільськогосподарському виробництві Інституту фізіології рослин та генетики НАНУ, а також 15 тис. 600 гривень стипендії в Київському національному університеті ім. Т.Г.Шевченка.

в Телеграм

Віктор Веремейчик зберігає готівкою 5 тис. доларів, а також з дружиною – 100 тис. гривень готівкою.

В декларації за 2020 рік немає доходів у вигляді кредитів від банківських установ. В 2019 році Віктор Веремейчик отримав 26 тис. 216 гривень такого доходу, а його дружина – 38 тис. 412 гривень. Кредити видавав “ПриватБанк”. Крім того, в 2019 році Віктор Веремейчик мав 3385 гривень фінансових зобов’язань перед “ПриватБанком”. Наразі жодних фінансових зобов’язань сім`я Веремейчиків не має.

У власності голови Фастівської райради є легковий автомобіль “Mitsubishi Lancer” оціночною вартістю 90 тис. гривень в декларації 2019 року, в новій декларації оціночна вартість не вказана.

У родини Веремейчиків досить багато відкрито банківських рахунків, яких в минулому році не було зазначено. У ВІктора Веремейчика п`ять рахунків в “ПриватБанку” та один в “Ощадбанку”. У Наталії Веремейчик п`ять рахунків в “ПриватБанку”. У Тараса Веремейчика шість рахунків в “ПриватБанку” та один в “ Райффазен Банк Аваль”.

Об’єкти нерухомості у голови Фастівської райради та його сім`ї не змінилися:

квартира в Глевасі площею 51,1 кв м , яка є спільною власністю родини

(у всіх по 25%);

Нагадає,Віктор Веремейчика було обрано на чергових місцевих виборах 25 жовтня 2020 року до Фастівської районної ради за списком “Європейської солідарності”. 3 грудня 2020 року його було обрано головою Фастівської райради . Раніше Віктор Веремейчик двічі обирався до Васильківської районної ради – від “Фронту змін” та ВО “Батьківщина”. В 2014 році Веремейчик очолив Васильківську райраду, займав цю посаду майже два роки, після чого працював начальником відділу агропромислового розвитку Васильківської райдержадміністрації.

Читайте:

Голова Обухівської райради Антон Карманов так і не обзавівся нерухомістю в районі та автомобілем

Голова Бучанської райради Андрій Нагребельний передав в управління корпоративні права в своїх компаніях

Майже вся нерухомість голови Білоцерківської ради Василя Зеленського належить його дружині

Голова Броварської райради Сергій Гришко прикупив ще дві земельні ділянки

Голова Бориспільської райради Антон Мотрич наростив земельний банк та втратив автомобіль

Фото: сайт Київської обласної організації “Європейської солідарності”

КиевVласть

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона