Голкіпер київського «Динамо» здійснив мрію хлопчика з Броварщини (ВІДЕО)

image
5 Червня 2019, 17:07
Поділитися:

В с. Рудня, що на Броварщині, проживає хлопчик Артем, для якого гра футбол – це не просто гра, а мрія життя. Стоячи на футбольних воротах, він уявляє себе в ролі гравця київського «Динамо» Дениса Бойка. Дійсно, саме цей гравець легендарного футбольного клубу для Артема є кумиром, на якого він хоче стати бути схожим. Хлопець, навіть, грає у футбол у футболці, позаду якої маркером було написано номер «71» та прізвище «Бойко».

Команда телеканалу 2+2 «Football Hub» відправилась в село Рудня аби зустрітися з маленьким фанатом динамівського голкіпера та познайомити Артема особисто саме з його кумиром.

На місцевому стадіоні зібралося чимало малечі, підлітків та дорослих мешканців села, аби наочно побачити та поспілкуватися із воротарем «Динамо». Особливо чекав на приїзд футболіста Артем, який не стримував сліз, коли до нього звернувся Денис Бойко.

 

«Мужики не плачуть», казали знайомі Артему, але як стримати сльози, коли збувається дитяча мрія. По доброму зворушливо було спостерігати, коли Денис Бойко подарував Артемчику комплект воротарської форми київського «Динамо». Важко не здогадатись, що вже не маркером намальована на спині була цифра «71» та друкованими буквами було написано прізвище самого Дениса Бойка.

Колись в Аргентині був такий випадок, коли маленький хлопчик із целофанового пакета зробив собі футболку з надписом Messi, адже саме цей легендарний гравець, володар багатьох «Золотих м’ячів» був не просто кумиром, нездійсненою мрією для хлопця. Ліонель Мессі відшукав цього хлопчика та подарував йому свою футболку з автографом. Цей хлопчина не один раз з’являвся з Мессі по ТВ.

Ця новина тоді облетіла увесь світ. Творити добро не складно, тому коли я дізнався, що на Броварщині живе Артем, то з радістю згодився з ним зустрітись та подарувати шматочок щастя для хлопця, – розповідає голкіпер футбольного клубу «Динамо». 

Згодом дитяча «збірна с. Рудня» по черзі намагалися забити гол Денису Бойку. А це ще здійснення багатьох дитячих мрій. Бо забити основному воротарю київського «Динамо» це, мабуть, пам’ять на все життя.

  

Обмін подарунками, фотосесія та автографи і час швидко промайнув… Гравцю столичного клубу та збірної України з футболу потрібно їхати готуватись до важливого матчу зі збірною Сербією в рамках кваліфікації до Чемпіонату Європи. А ось у Артемчика тепер є стимул намагатися в майбутньому замінити Дениса Бойка «на рамці» київського «Динамо».

 

Джерело: https://atbrovary.org RSS feed