Годунок подаватиме в суд на Президента України Зеленського

image
16 Липня 2019, 11:57
Поділитися:

Про це Годунок заявив на нараді у Бориспільського міського голови 15 липня. Він звернувся до представників ЗМІ з проханням допомогти донести до громади свою позицію, оскільки вважає, що проти нього ведеться інформаційна війна.

«Мені заблокували всі акаунти у Фейсбуці, мої коментарі видаляються. Але ми не можемо залишити без розгляду ситуацію, яка склалася в нашому місті. По-перше, депутат Міщенко обіцяє розігнати міську раду. Треба зазначити, що цей депутат нічого не зробив для міста, не вирішив жодних важливих питань, і виборці мають про це знати.

Під час візиту Президента Зеленського я намагався донести до нього правду про лікарню, показати терапевтичне та інфекційне відділення, наполягав, що потрібно будувати новий корпус. Проте новий голова КОДА вважає, що корпус будувати не варто, треба лише ремонтувати його. Але якщо ми не побудуємо корпус, то втратимо лікарню, стаціонару там не буде, а мешканці Борисполя і району будуть змушені їздити лікуватися в Бровари. Хай громада вирішить, що я не так сказав? У п’ятницю, 19 липня, я подаю до суду на Зеленського. Адже я є громадянином України, чиї конституційні права президент обіцяв захищати як гарант Конституції», — наголосив Годунок.

Також секретар міської ради нагадав, що Прем’єр-міністр Володимир Гройсман виділив на Київську область 200 мільйонів гривень, але з цих коштів Бориспіль не отримав нічого. Приблизна вартість будівництва нового терапевтичного корпусу — 180 мільйонів.

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама