Глибочка відсвяткувала День села

image
23 Серпня 2021, 08:16
Поділитися:

Головна  /  Глибочка відсвяткувала День села

|  23. 08. 2021

22 серпня ще одна частинка нашої громади бурхливо відсвяткувала День села.

Для мешканців села Глибочка було організоване справжнє свято.

Біля будинку культури, де і проходило все дійство діяли кілька локацій: це і виставка місцевих умільців, дитячі розваги з аніматорами та фотозони для бажаючих зробити селфі.

А місцеві шеф-кухарі пригощали всіх охочих козацькою юшкою, кашею та смаженою рибою.

Урочисту частину розпочали із вшанування памʼяті загиблих героїв  та всіх захисників України хвилиною мовчання.

З вітальним словом до гостей свята звернувся міський голова Геннадій Дикий. Він побажав жителям здоров’я та сил для досягнення цілей.

«Міська влада робить усе можливе, щоб доступність послуг у селі була на рівні з містом. Щоб молодь, не шукала кращої долі за кордоном, а лишалась поруч зі своїми батьками та надалі розвивала рідний край», – наголосив міський голова.

Не забули на святі про молоді пари, ювілярів подружнього життя, новонароджених та довгожителів села: Геннадій Дикий сердечно привітав їх зі святом та вручив цінні подарунки. Також подарунки та грамоти отримали активні жителі, завдяки яким село розвивається та квітне.

На знак вдячності, жителі села вручили очільнику громади духмяний коровай, який вважається символом гостинності, миру, злагоди та родинного тепла.

Привітала глибочинців зі святом староста сіл Пилипча, Глибочка, Городище Галина Нечипоренко. Від імені керівництва громади вона також вручила цінні подарунки багатодітним сім’ям та переможцям номінацій «Кращий двір» і «Квітуча садиба»

Далі глядачі поринули у вир концертної програми: виступи колективів «Самоцвіти», «Горлиця», «Веселухи», «Чиста криниця» та «Пилипчаночка» своїми виступами зривали справжні овації.

Чудовими пісенними дарунками глядачів вітали вихованці Білоцерківської школи мистецтв №1 Тетяна Нестеренко і Степан Петришин-Канішевський та викладач школи, лауреат Всеукраїнських вокальних конкурсів Наталія Некраш.

Після насиченої програми усі присутні досхочу могли повеселитися на дискотеці.

На заході також була присутня заступник міського голови Катерина Возненко.

ФОТОГАЛЕРЕЯ

Джерело: Біла Церква – офіційний сайт