Глушки відсвяткували День села

image
14 Серпня 2021, 22:00
Поділитися:

Головна  /  Глушки відсвяткували День села

|  14. 08. 2021

14 травня, на свято Медового Спаса у селі Глушки відбулося святкування Дня села, яке вперше відбувається у новому форматі – у складі Білоцерківської міської територіальної громади.

Свято розпочалося з розважальної програми для наймолодших жителів села, під час якої аніматори гралися з дітьми в різні ігри. Всі охочі мали змогу зробити стильний аквагрим та досхочу настрибатись на батуті.

Аби поздоровити жителів села зі святом, за дорученням міського голови Геннадія Дикого, на гостини завітала перший заступник міського голови Інна Новогребельська. Вона привітала усіх присутніх зі святом та побажала подальшого розвитку та примноження здобутків села. Зазначила, що найбільшим здобутком будь-якого села чи селища, є перш за все його жителі – працелюбні, добрі та чесні люди.

Тому, продовжуючи традицію, Інна Новогребальська привітала наймолодших і найстарших жителів села. Цінні подарунки отримали й сімейні пари, які відзначають золоте весілля та подружжя, які цього року взяли шлюб. Не залишилися без уваги й родини у яких за останній рік з’явилося поповнення.

Також були вручені грамоти ряду жителів Глушків, які працюють у різних сферах її життєдіяльності і своєю щоденною працею розвивають рідне село.

Щирі слова вітань лунали цього дня і від старости сіл Глушки, Храпачі та Скребиші – Олександра Литвина

Багато позитивних емоцій подарували глядачам творчий колектив Територіального центру надання соціальних послуг ім.Петера Новотні.

Та найбільшим подарунком, який отримав кожен учасник свята, був хороший настрій, теплі спогади та очікування наступного свята.

На святі також був присутній заступник міського голови Юрій Савчук.

Фотогалерея

Джерело: Біла Церква – офіційний сайт