Глеваха шукала і знайшла прибиральників снігу

image
27 Січня 2023, 20:10
Поділитися:

27 січня 2023 г. 20:04

Глевахівська селищна рада (Фастівський район Київщини) замовляє послуги з прибирання снігу у трьох локаціях: у Мархалівському і Крушинському старостинських округах та у самій Глевасі. На початку й наприкінці року прибиратиме сніг комунальне підприємство згаданої селищної ради – КП “Добробут”. За все комунальники отримають з місцевого бюджету понад 600 тис. гривень.

Про цеKВ стало відомо з оголошень в системі публічних закупівель Prozorro.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

Згідно одного оголошення, послуги з прибирання снігу Мархалівського старостинського округу обійдуться місцевому бюджету в 99 тис. 300 гривень. Прибиранням займеться комунальне підприємство Глевахівської селищної ради “Добробут”.

Інформація, що міститься в другому оголошенні, стосується уборки снігу в Крушинському старостинському окрузі. Нею займатиметься те саме комунальне підприємство, що і в Мархалівському окрузі, але оскільки в цьому випадку більша територія, то і вартість послуг більш ніж удвічі більша – 198 тис. 900 гривень.

Третє оголошення стосується очистки від снігу Глевахи. Ті самі комунальники за це отримають цьогоріч 347 тис. 700 гривень.

В усіх випадках йдеться про роботу як на початку, так і наприкінці 2023 року. Загалом КП “Добробут” заробить “на снігу” 645 тис. 900 гривень.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Як інформувалаKВ, Кабінет міністрів в останні дні 2022 року змінив правила проведення аукціонів на prozorro – тимчасово скасував торги у системі електронних закупівель, оскільки, кажуть урядовці, не всі можуть брати участь в аукціонах через постійні обстріли енергетичної інфраструктури, а, відповідно, відсутності електрики й інтернету.

За новими тимчасовими правилами переможцем тендерів визнаються учасники, які запропонували найнижчу “вхідну” ціну.

Читайте: Справи насущні: скільки та на що у грудні витрачав Козин

Фото: ілюстративне, з відкритих джерел

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона