Гідні умови та зарплата до 30 тисяч грн: ТОП вакансій в Києві для пенсіонерів

Гідні умови та зарплата до 30 тисяч грн: ТОП вакансій в Києві для пенсіонерів
12 Лютого 2024, 12:20
Поділитися:

На жаль, вихід на пенсію не означає фінансову стабільність. Багато українців вимушені продовжувати працювати, щоб забезпечити собі гідне життя.

Журналісти 44.ua підготували добірку актуальних вакансій для пенсіонерів в Києві.

Водій кат. C на MAN, Mercedes (сміттєвоз)

Зарплата 30 000 грн

Вимоги:

Водій на спецтехніку МАН, Mercedes (сміттєвоз)Без шкідливих звичокДосвід роботи від двох років на авто. від 10 тон.Обов’язкова наявність військового квитка (для можливості бронювання) та флюроографії.

Умови роботи:

Офіційне працевлаштуванняСтабільна оплата праці (2 раза на місяць)Шестидненний робочий тиждень з понеділка по субботуПочаток робочого дня з 6.00 до 7.30 закінчення графік плаваючийОбов’язкове стажування (оплачуване)Дотримання передбачених законодавством соціальних гарантійСвоя автомайстерня з слюсарями та механікамиІногороднім надається безкоштовне соцжитло.

Актуальна добірка вакансій в Києві, Freepik

Обов’язки:

Виконання маршруту відповідно до подорожнього листа разом з двома вантажниками в екіпажі;Дотримання правил дорожнього руху та безпеки в роботі.

Контакти: Шабанова Оксана Миколаївна 050-387-21-55

Перукар-стиліст

Зарплата 20 000 – 40 000 грн

Вимоги:

Досвід роботи в салоні від 1 року;Вміння виконувати різні види стрижок (чоловічі та жіночі), зачіски, догляд та фарбування волосся;Знання та досвід роботи з різними типами волосся та шкіри голови;Креативний підхід до роботи та вміння працювати з клієнтами;Відповідальність та пунктуальність.

Обов’язки:

Виконання стрижок, зачісок, догляду та фарбування волосся згідно з бажаннями клієнта та модними тенденціями;Забезпечення високої якості обслуговування та задоволення потреб клієнтів;Рекомендації клієнтам щодо догляду за волоссям та продуктам для волосся;Збереження чистоти та порядку на робочому місці.

Контакти: Олена 0955453888

Збиральник меблів у м. Бровари

Зарплата 35 000 – 50 000 грн,

Вимоги:

Вміння читати кресленняЗнання сучасних матеріалів та фурнітуриВміння користуватися електроінструментом та обладнанням для виготовлення меблівАкуратність та скрупульозністьВміння працювати у команді

Обов’язки:

Високі вимоги до якості збирання/монтажу!Контрольна збірка в цеху для перевірки виробуУпаковка виробів та завантаження в цеху (вигрузка та занос виконують вантажники)Монтаж на обʼєктіКонтроль якості та виправлення дефектів

Роботодавець пропонує:

Зручний графік роботи з 9:00 до 18:00Достойний рівень заробітної плати + премії (ставка + %)Підйом меблів на поверх виконують вантажники (окрім виключень)

Контакти: Олена 0960080464

Актуальна добірка вакансій в Києві, Freepik

Актуальна добірка вакансій в Києві, Freepik

Зварник (TIG, аргон, Бучанський р-н, с. Дмитрівка)

Зарплптп 29 400 – 60 000 грн, з безкоштовним проживанням, відрядна + 1400 грн компенсація за проїзд

Виробник обладнання з нержавіючої сталі для підприємств громадського харчування, торгових мереж, обладнання для фармацевтики та ін. у зв’язку зі збільшенням обсягів роботи виробництва, відкрив вакансію електрозварника — аргонщика.

Вимоги:

Наявність сертифіката або посвідчення зварювальника.Читання креслень, схем та технічної документації.Відповідальність,Відсутність шкідливих звичок.

Умови:

Офіційне працевлаштуванняОплачуваний випробувальний термін;Своєчасна оплата праці;оплачувана відпустка, лікарняніЗаробітна плата відрядна від 28000 — 60000 грн. і вище, залежить від виробітку Компенсація за проїзд 1400 гр на місяць.

Територіально виробництво розташованев с. Дмитрівка

Контакти: Фатіма +38 050 332 98 26

Менеджер з продажу кави та кавового обладнання

Зарплата 25 000 – 30 000 грн

компанія Bravo Kava відкрила вакансію менеджера з продажу кави.

Обов”язки:

виконувати план з продажівприймати замовлення від нових та постійних клієнтівздійснювати вихідні та приймати вхідні дзвінкипроводити зустрічі-дегустаціїформувати договори з новими клієнтами та управляти документообігом по встановленому обладнаннюуправляти взаєморозрахунками з клієнтами

Контакти: Руслан Дзюба 0967329098

Актуальна добірка вакансій в Києві, Freepik

Актуальна добірка вакансій в Києві, Freepik

Пекар-кондитер в цех (Троєщина)

Зарплата 22 000 – 30 000 грн

Мережа “Сільпо” шукає пекаря-кондитера.

Роботодавець обіцяє офіційне працевлашування, стабільну заробітну плату, гнучкий графік роботи. Окрім того знижки на власне виробництво «Сільпо» (кулінарія, випічка, кондитерські вироби, чай та кава), спеціальні пропозиції в компаніях, що входять до Fozzy Group, допомогу колег і керівників у адаптації новачків, розвиток кар’єри та відповідний перегляд рівня оплати праці.

Контакти: Дарина 0999272789

Водій маніпулятора (з навчанням)

Зарплата 25 000 – 35 000 грн

Вимоги:

Досвід роботи на посаді водія не менше 3 років; Відповідальність, уважність;Відсутність шкідливих звичок;Обов’язкова наявність водійського посвідчення з категорією С;Обов’язки: Прийом, супровід і вивантаження товару;Графік роботи: плаваючий — від кількості замовлень

Компанія пропонує:

Стабільну роботу та свочасну виплату зарплатиДружний, професійний колектив;Офіс знаходиться в районі ст.м. «Видубичі» та «Дарниця»Для іногородних пропронується житло на об’єкті.

Контакти: Павлюченко Олексій 096-145-01-98

Швачка (Соломʼянка)

10 000 – 25 000 грн

Вимоги:

досвід в масовому пошитті одягу;навички роботи з різними видами тканин, знання сучасних видів їх обробки;вміння зібрати виріб від початку до кінця;відповідальність й акуратність.

Умови роботи:

офіційне працевлаштування;заробітна плата від виробітку;8-годинний робочий графік, СБ-НД — вихідні;нове сучасне обладнання;комфортні умови праці;

Контакти: Діана Борисюк 0974750990

Актуальна добірка вакансій в Києві, Freepik

Актуальна добірка вакансій в Києві, Freepik

Працівник малярного цеху, маляр, підготовник

Зарплата 30 000 – 50 000 грн

Вимоги:

досвід роботи в автомалярних майстернях або на фарбуванні меблів та металоконструкційдосвід нанесення порошкової та рідкої фарби на металеві поверхнібажання працювати та зароблятивідповідальністьакуратністьдбайливе ставлення до майна та обладнання компанії

Умови роботи:

графік роботи з пн-пт 9−19; сб 9−17якщо ви з іншого міста і не має можливості винайняти житло- роботодавець на перший час винайняти житло.місце роботи Академіка Заболотного 124/2

Обов’язки:

підготовка до фарбування згідно вимог стандартів якості компаніїробота з порошковими та акриловими фарбамиполірування і контроль якості виконаних робіт

Контакти: 0934290203 Катерина

Фармацевт, асистент фармацевта

19 000 – 25 000 грн

Аптечна мережа «ВІТАМІН» запрошує на роботу Фармацевтів.

Вимоги:

вища незакінчена вища освіта «провізор», «клінічний провізор», середня спеціальна освіта «фармацевт»;з досвідом роботи та без;знання фармакології;володіння ПК на рівні користувача;комунікабельність, ввічливість, уважність, орієнтованість на результат.

Основні обов’язки:

якісне консультування покупців по аптечному асортименту;продаж лікарських препаратів;контроль термінів придатності;ведення касової документації;дотримання фармацевтичного порядку.

Контакти: Анна Строєва 050-468-31-17

Джерело: Новини Києва – головні і актуальні Київські
новини сьогодні на 44.ua