«Герой моєї землі» та «Домедична допомога»

image
15 Жовтня 2019, 16:35
Поділитися:

За підтримки Управління молодіжної політики та національно-патріотичного виховання Київської обласної державної адміністрації, в межах програми національно-патріотичного виховання молоді Київщини, в селищі Новосілки під Києвом ГО «Український Легіон» разом з Федерацією АТО Київщини, провели проект «Нащадки Вільних 2.0. Герой моєї землі».

Молодь, що приїхала на захід, мала змогу поспілкуватися безпосередньо з ветеранами війни на сході та повчитися в них.

Було представлено навчально-розважальні місця. Зокрема, поводження зі зброєю (страйкбольний тир). Учасники заходу напам’ять розповідали правила поводження зі зброєю, після цього допускалися до стрільб у тирі. А також збирання-розбирання стрілецької зброї.

У межах проєкту «Нащадки Вільних 2.0. Домедична допомога», що проводиться завдяки співпраці з Управлінням молодіжної політики та національно-патріотичного виховання КОДА, ГО «Український Легіон» у м. Фастів провів цикл занять, розпочатий минулого року з учителями предмету «Захист вітчизни».

Участь у навчанні взяли 2 вчителі «Захисту вітчизни», декілька батьків та 18 дітей віком від 11 до 14 років з різних шкіл. Діти вчилися викликати швидку, надавати допомогу непритомній людині, робити серцево-легеневу реанімацію. Заняття закінчилося оплесками один одному.

 

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “http://connect.facebook.net/ru_RU/sdk.js#xfbml=1&version=v2.6”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Джерело: Новини – Київська обласна державна адміністрація