Георгій Біркадзе – новий очільник Броварської РДА | Трибуна

image
23 Вересня 2020, 15:18
Поділитися:

22-го вересня на посаду голови Броварської районної державної адміністрації Київської області призначено Георгія Біркадзе. Про це стало відомо з розпорядження №470/2020-рп Президента України, оприлюдненого на його офіційному інтернет-представництві.

Як повідомляє «Досьє», Біркадзе Георгій Автанділович народився 30 вересня 1980 року в м. Карелі, Грузія. З 1992 року постійно проживає в Україні, громадянин України.

У 2006 році переїхав до Києва, де працював до 2011 року заступником генерального директора в компанії «Автопромхім».  У цій компанії займався менеджментом та формуванням професійних команд для організації будівельних робіт.

У 2015 році був волонтером під час АТО в м.Курахове, м.Мар’їнка, м.Щастя (антитерористична операція спрямована на протидію російським військам у ході російської агресії проти України).

Георгій Біркадзе має багаторічний управлінський досвід у сфері ЖКГ. Очолював товариства, що входять до українського багатопрофільного холдингу «БРК ХОЛДИНГ ГРУП»

Георгій Біркадзе багато років поспіль веде активну благодійну діяльність у Києві та на Київщині з метою допомоги дорослим та дітям, що потребують соціального, матеріального забезпечення та підтримки.

Він відвідує та допомагає дитячим будинкам, центрам розвитку та реабілітації, закладам дитячого дозвілля (оздоровлення і відпочинку), лікарням та іншим медичним установам.

Одружений. Разом із дружиною Ольгою виховують доньку.

Нагадаємо, що 22-го вересня з посади голови Броварської районної державної адміністрації Київської області за розпорядженням Президента України звільнено  Миколу Клименка.

Читайте також:

Миколу Клименка звільнено з посади голови Броварської РДА

Микола Клименко про перші кроки на новій посадіГорган пояснив, чому саме Клименко очолив Броварську РДАНачальника юридичного відділу апарату Броварської РДА зловили на хабарі

Джерело: Трибуна – Бровари