Гендерна (не)РІВНІСТЬ – Сайт Міської Ради міста Фастів

image
10 Березня 2023, 19:29
Поділитися:

Гендерна (не)РІВНІСТЬ – це те, до чого має прагнути наше суспільство. Кожен із нас розуміє, що знати свої права дуже важливо, ще зі школи нам розповідали, що кожна людина має права та обов’язки, то чому тоді якісь упередження та пережитки старих культур мають створювати пастки на шляху жінок, які впевнено крокують у своє майбутнє?

У багатьох сферах діяльності та аспектах життя жінки постійно зіштовхуються із стереотипними думками та зовсім не обґрунтованими аргументами проти себе. 🙋‍♀️

Тому це дійсно дуже актуальна проблема, яку неодмінно потрібно вирішувати. Молодіжна рада міста Фастова запрошує саме ТЕБЕ долучитись до онлайн-обговорення цього питання на тренінгу, який відбудеться вже у цю неділю. Модераторкою зустрічі виступатиме Лілія Антонюк, виконавча директорка ГО «Women’s League», засновниця проєктів «Академія лідерства для дівчат» та «Акалемія дипломатії для дівчат», дослідниця на проєкті «Гендер, партійна політика та демократія в Європі: Дослідження партійних груп Європейського парламенту» в Гельсінському університеті.

👩‍💻Де: платформа Zoom
🗓️Коли: 12 березня
⏰О котрій: 18:00 .

Тому скоріше реєструйся за посиланням та не втрачай таку чудову нагоду😉 : https://linktr.ee/molodijna_rada

Джерело: Сайт Міської Ради міста Фастів