Газовики планують розширити спектр послуг для населення

image
29 Березня 2019, 11:39
Поділитися:

Газовики планують розширити спектр послуг для населення
Автор Visnik, Опубліковано: Березень 29th, 2019

Дмитро Дронов розповідає про майбутні плани

27 березня в залі засідань РДА відбулась зустріч голови правління Київоблгазу Дмитра Дронова з жителями міста та працівниками Переяслав-Хмельницької філії газового господарства. У вступному слові Дмитро Сергійович розповів про плани та новації, які планують ввести в роботі газових господарств філій Київоблгазу. Зокрема він зазначив:

– Для покращення безпеки експлуатації газових приладів ми готові взяти всі газифіковані об’єкти соціальної сфери на повне обслуговування. Сподіваюсь, що тоді ніяких проблем у підготовці до опалювального сезону у цих організацій не буде.

Між споживачами газу та газовими господарствами з’явилось чимало фірм,

Працівники цікавились новою технікою та заробітними платами

які надають різноманітні послуги. Це і виготовлення проектів газифікації, і монтажу газового обладнання, і ремонту газових приладів та таке інше. Ми хочемо аби ці послуги населення могло отримувати і в ПАТ «Київоблгаз». Це дасть змогу споживачам більш широкий вибір. Причому, якщо житель звернеться до нас то отримає увесь спектр послуг від виготовлення проекту до монтажу та прийому в експлуатацію газового обладнання.

Керівник також повідомив, що в планах управління також буде і організація перевірки вентиляційних каналів та димоходів, яку нині виконують приватні особи, і на їх роботу є чимало скарг як жителів так і працівників газового господарства.

Відповідаючи на запитання та побажання працівників Переяслав-Хмельницької філії повідомив, що найближчим часом переяславський автопарк газового господарства поповниться кількома новими автомобілями, також пообіцяв провести заміну застарілої оргтехніки на сучасну. Підняття заробітної плати ПАТ «Київоблгаз» планує провести відразу після підняття тарифів:

– Я розумію, що на нинішню заробітну плату мало бажаючих працювати. газові філії відчувають велику нестачу спеціалістів. За останні 4 роки вартість газу збільшилась в 7 разів, а зарплата не піднялась ні на копійку. Тож працівники й шукають іншу роботу. Ми маємо дати працівникам гідну зарплату.

Джерело: Вісник Переяславщини