Ґвалтував жінку на Київщині: росіянину повідомлено про підозру

image
28 Лютого 2023, 20:10
Поділитися:

Російському військовому, який ґвалтував жінку на Київщині, повідомлено про підозру. Відповідну інформацію розміщено на сайті  Офісу Генерального прокурора.

За процесуального керівництва Офісу Генерального прокурора, військовослужбовцю зс рф повідомлено про підозру в порушенні законів та звичаїв війни (ч. 2 ст. 28, ч. 1 ст. 438 КК України).

Підозрюваний – 27-річний військовослужбовець 37-ї окремої гвардійської мотострілецької Донської Будапештської Червоного прапора ордена Червоної Зірки бригади  (37 ОМСБр, в/ч 69647) збройних сил російської федерації, родом із с. Догой Республіки Бурятія.

фото – поліція Київщини

За даними слідства, в березні 2022 року він разом із іншими військовими зс рф окупували один із населених пунктів Київщини. Росіяни почали залякувати мирне населення, постійно оглядали всі приміщення будинків, шукали чоловіків та учасників сил антитерористичної операції.

Через 20 днів окупації, троє російських військових, серед яких підозрюваний, увірвались на подвір’я приватного будинку, де проживали дві жінки та малолітня дівчинка.

Позаяк чоловіків у будинку не було, підозрюваний повів жінку в гараж. Там він її зґвалтував, погрожуючи зґвалтуванням дитини в разі відмови. При цьому постійно демонстрував зброю. Інші військові зс рф у цей час залишались на вулиці для того, щоб зупинити можливий опір із боку її родичів та сусідів.

Через кілька днів підозрюваний знову прийшов до жінки та знову в гаражі її зґвалтував.

Наразі слідство триває. Сторона обвинувачення планує звернутися до суду з клопотаннями про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, а також отримати дозвіл суду на проведення спеціального досудового розслідування.

Досудове розслідування в кримінальному провадженні здіснюють слідчі Головного слідчого управління Національної поліції України.

гвалтівник із росії

Читайте також

У Старому Бикові росіянин тримав зв’язану жінку в погребі без води та їжі: на Чернігівщині судитимуть окупанта
Паспорт із печаткою йти на три букви: пригоди росіянина під час виїзду з України. ВІДЕО
Катував та імітував страту цивільних мешканців Київщини – росіянину повідомлено про підозру
Під час окупації Великої Димерки росіяни побили і зґвалтували жінку
Окупанта заочно увʼязнили на 9 років за злочинні накази під час окупації села на Броварщині
Підозрювану в здачі позицій ЗСУ директорку школи відпустили під заставу, а вона втекла за кордон. ВІДЕО

Читати далі: Ґвалтував жінку на Київщині: росіянину повідомлено про підозру , автор Трибуна Бровари

Джерело: Трибуна – Бровари